Am trăit să o vedem și pe asta! Paris Hilton a trecut la cratiță!

paris_hilton_la_cratita.jpg

Paris Hilton, de 40 de ani, s-a apucat de gătit împreună cu pomeranianul ei preferat, Ether Reum
Paris Hilton, de 40 de ani, s-a apucat de gătit împreună cu pomeranianul ei preferat, Ether Reum
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Incredibil, dar adevărat! Paris Hilton s-a pus pe gătit la vârsta de 40 de ani. Frumoasa moștenitoare a imperiului hotelier Hilton și-a surprins fanii cu un anunț neobișnuit. Ea își lansează propria emisiune de gătit intitulată ”Gătind cu Paris”. Ea zice că nu are mare experiență, dar speră să se descurce.

Asta chiar că le întrece pe toate, Paris Hilton s-a apucat de gătit! Diva de 40 de ani și-a surprins fanii cu noua ei reconversie profesională. Și pentru că nimeni nu o credea în stare de așa ceva, ea a postat recent o fotografie în care apare alături de pomeranianul ei preferat Ether Reum, îmbrăcată în rochie de seară roșie și cu mănuși de catifea în mâini printre cratițele din bucătărie. Paris are o avere de peste 100 de milioane de dolari și a cochetat de-a lungul vieții cu mai multe meserii: actriță, DJ, cântăreață, fotomodel, designer și femeie de afaceri.

Citește și:

Paris Hilton nu mai are răbdare să aibă copii! Se pregătește de fertilizare artificială

Paris Hilton s-a logodit. A fost cerută pe o insulă privată, cu prilejul împlinirii a 40 de ani

Paris Hilton a dezmințit zvonul că e gravidă

Recent Paris Hilton a dezmințit informația propagată în presa americană potrivit căreia ar fi însărcinată cu primul ei copil. Ea a explicat că este interesată mai mult de carieră și de zona profesională, decât de viața personală pe care vrea să o țină departe de lumina reflectoarelor. Însă nimeni nu se aștepta la această reconversie profesională. Ea este logodită cu miliardarul Carter Reum, de care s-a îndrăgostit în 2019 și cu care vrea să se mărite. Este foarte posibil ca acesta să fi avut un rol hotărâtor în transformarea rebelei Paris într-o ”femeie de casă” și ”bucătăreasă exemplară”. Ce mai tura-vura, Paris este o sexy-gospodină!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul