Alicia Silverstone a depus actele de divorţ! La cine va rămâne copilul actriţei

alicia1.jpg

alicia silverstone
Alicia Silverstone a depus actele de divorţ
Foto: arhivă personală

Divorţ răsunător la Hollywood! Actriţa americană Alicia Silverston a depus vineri actele, după doi ani de când ea şi muzicianul Christopher Jarecki s-au despărţit.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a depus actele la o curte de justiţie din Los Angeles. Potrivit documentelor, cei doi soţi care au ajuns în pragul divorţului vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de 7 ani. Ea invocă divergenţe ireconciliabile. Susţinerea financiară va fi făcută pe baza unui acord prenupţial pe care cei doi la-u semnat, potrivit The Hollywood Reporter.

familia_alicia.jpg

alicia silverstone Christopher Jarecki copil
Alicia Silverstone şi Christopher Jarecki, pe vremea când erau fericiţi
Foto: arhivă personală

Silverstone s-a căsătorit cu Jarecki în 2005, după opt ani de relaţie.

Christopher Jarecki, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut ca solist al trupei S.T.U.N., care a susţinut turnee alături de Jane's Addiction, The Used şi Marilyn Manson, dar este şi actor şi prezentator de televiziune.

Alicia Silverstone, născută la 4 octombrie 1976, la San Francisco, a debutat pe marile ecrane în 1993, în filmul „The Crush”, câştigând un an mai târziu MTV Movie Award pentru debut. A devenit celebră, în acelaşi an, graţie videoclipului „Cryin'” al formaţiei Aerosmith, urmat de „Amazing” şi „Crazy”, iar rolul din filmul „Clueless” a propulsat-o în rândul actriţelor cu onorarii de milioane de dolari. Alicia Silverstone a fost Batgirl în „Batman & Robin” (1997), iar în 2004, a primit o nominalizare pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și