Alec Baldwin: ”Actorul este ca un instalator”

Citeste tot despre: 

Pentru Alec Baldwin, actoria este pe picior de egalitate cu meseria de instalator. Actorul, care a mărturisit recent că intenționează să renunțe la actorie, susține că întreaga sa carieră a fost un eșec total.

”Oamenii nu realizează că actorii sunt asemenea instalatorilor. Atunci când chemi un instalator la tine acasă și îi spui să-ți monteze chiuveta în baie, el nu te refuză. Nu-ți spune că este hidoasă sau că nu ai gusturi atunci când e vorba de chiuvete! Nu! El spune OK și o montează.

Am jucat în filme de prin '86 până în '99, când lucrurile au început să meargă la vale. Atunci când norocul te părăsește în industria filmului, este ca în ”Al șaselea simț”: ești mort și nici nu știi.

Am 51 de ani și treizeci de ani din viață mi i-am petrecut făcând ceva ce nu vroiam, doar de dragul de a le face altora pe plac. Așa că mi-am zis: de acum, voi face ce-mi place.

Citește și:

Alec Baldwin va renunţa la cinema 

Am scris o carte și îmi doresc să mai scriu și altele. Vreau să mă întorc la școală. Poate chiar mă orientez spre o meserie de funcționar”, a declarat actorul într-un interviu pentru revista Wired.

Loading...