Alain Delon: «O să-i scot eu drogurile din cap lui<br/> fi-miu!»

Citeste tot despre: 

Bătălie mare în justiţie. Luni de zile, Alain Delon şi fosta sa parteneră de viaţă, Rosalie Van Breeman, s-au înfruntat prin tribunale pentru a obţine custodia fiului lor Alain Fabien.

Titanul cinematografiei franceze, Alain Delon, s-a bătut ca un leu şi a obţinut în cele din urmă custodia fiului, Alain Fabien, în vârstă de 16 ani.

Adolescentul are probleme cu drogurile şi starul este hotărât să-l potolească prin orice mijloace. Băiatul a fost crescut mai mult de mama lui, olandeza Rosalie Van Breeman, care este disperată pentru că a devenit dependent de droguri.

Alain Delon: «Fiul meu a ajuns un drogat!»

L-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Amsterdam, de unde a fugit. Alain Fabien nu suportă metodele dure de educaţie ale mamei sale, care s-a recăsătorit cu bancherul Roberto Agostinelli.

El a declarat în instanţă că preferă să trăiască împreună cu celebrul lui tată, în Franţa. Alain Delon este fericit că băiatul l-a ales pe el şi a început deja să ia măsuri pentru ca să-l dezveţe de narcotice.

Înţelege că acesta trece printr-o criză tipică adolescenţei şi a apelat la un psiholog să-l ajute să treacă peste toate problemele.

Alain Fabien îşi va continua studiile într-un liceu privat din Elveţia. Mama a primit dreptul să-l viziteze, iar băiatul va trebui să-şi petreacă jumătate din vacanţe împreună cu ea.

A scăpat copilul din mână în 2002

Alain Delon s-a căsătorit cu fotomodelul Rosalie Van Breeman în 1987 şi au doi copii: Anouschka, născută la 25 noiembrie 1990, şi Alain-Fabien, născut la 18 martie 1994.

CLIIMA20101002_0095_1.jpg

Alain Fabien (stânga), mama Rosalie Van Breeman, tatăl Alain Delon şi Anouschka (dreapta)

Relaţia lor s-a sfârşit în octombrie 2002. Delon mai are un fiu, numit Anthony, în vârstă de 46 de ani, rezultat din căsătoria sa cu Nathalie Barthélemy. Starul ţine enorm la toţi copiii săi.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1