Al Pacino împlinește 80 de ani! 25 de curiozități despre starul care n-a fost niciodată însurat

al_pacino_scarface.jpg

al pacino implineste varsta de 79 de ani
Al Pacino a recunoscut că adoră rolurile de mafiot precum Michael Corleone sau Tony Montana
foto: Profimedia

Al Pacino își serbează aniversarea la 25 aprilie: 80 de ani! Legendarul star născut în East Harlem, New York, SUA care are o înălțime de 1,70 de metri este considerat de criticii de film drept unul dintre ”cei mai talentați actori” al tuturor timpurilor. Al Pacino nu a fost niciodată însurat, dar este un tată extraordinar pentru cei trei copii ai săi pe care îi are din relațiile cu Jan Tarrant și Beverly D’Angelo. Al Pacino are o avere estimată la 165 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1993, pentru rolul din ”Parfum de femeie”.

Al Pacino împlinește la 25 aprilie frumoasa vârstă de 80 de ani. Actorul de 1,70 metri este considerat a fi unul dintre cei mai valoroși și talentați de la Hollywood. În ciuda faptului că a fost de-a lungul vieții un ”devorator” de femei, Al Pacino, pe numele lui real Alfredo James Pacino, nu a fost niciodată însurat. A avut însă nenumărate relații de lungă durată. A recunoscut că nu poate fi fidel unei singure femei și a încercat să se revanșeze în calitate de tată pentru Julie Marie Pacino (în vârstă de 26 de ani), fiica pe care o are din relația cu Jan Tarrant, dintre 1988 și 1989, și pentru gemenii Anton James și Olivia Rose (în vârstă de 19 ani) rezultați din relația cu Beverly D’Angelo, dintre anii 1996 și 2003. Al Pacino s-a despărțit anul acesta și de Meital Dohan (40 de ani) cu care s-a cuplat în 2018, după ce s-a despărțit de Lucila Sola (43 de ani).

profimedia-0369100220.jpg

al pacino implineste 79 de ani
Al Pacino împlinește la 25 aprilie frumoasa vârstă de 79 de ani
foto: Profimedia

Iată secretele actorului de 1,70 m care a frânt inimile a mii de femei

1. Al Pacino este un actor ”de metodă” care adoră să joace roluri de mafiot (”Nașul”, ”Scarface”) pentru că bunicii lui sunt originari din Corleone, Sicilia, Italia.
2. Al Pacino a renunțat la școală la vârsta de 17 ani.
3. A lucrat la departamentul corespondență din cadrul revistei ”Commentary”.
4. A început să fumeze la vârsta de nouă ani. Un an mai târziu a început să bea alcool și până la vârsta de 13 ani a fumat marijuana, dar nu a folosit niciodată droguri de risc.
5. A crescut în cartierul Bronx și a învățat să se bată de mic copil, fiind considerat un copil problemă la școală pentru că își bătea colegii.
6. Și-a început cariera de actor din postura de comedian în diferite baruri unde făcea stand-up comedy.
7. A fost nimonalizat la șapte premii Oscar, dar nu a câștigat statueta decât în 1993 pentru filmul ”Parfum de femeie”, în regia lui Frank Slade.
8. S-a mutat din Bronx abia la 19 ani, din dorința de a deveni actor și s-a stabilit în Greenwich Village.
9. A fost primit la Herbert Berghof Studio și a jucat teatru alături de trupe ambulante de actori începând cu anul 1963.
10. În 1969, își face debutul pe Btroadway, devenid în scurt timp cap de afiș pentru mai multe piese, datorită stilului carismatic de interpretare și a publicului feminin care îl idolatriza.
11. Al Pacino este un mare admirator al lui William Shakespeare.
12. Al Pacino a fost respins în repetate rânduri din cauza staturii când a aplicat pentrun rolul lui Michael Corleone, din ”Nașul” (1972), dar a avut noroc pentru că l-a remarcat Francis Ford Coppola.
13. Al Pacino a refuzat să își împrumute chipul pentru jocul video ”Nașul” pentru că nu crede în tehnologie.
14. Pe platourile de filmare din seria ”Nașul”, Al Pacino a fost poreclit ”Piticul” de ceilalți actori.
15. Al Pacino trebuia să joace în filmul ”Maratonistul” (1976), în regia lui John Schlesinger, dar producătorul Robert Evans a insistat să fie înlocuit cu Dustin Hoffman.
16. În timpul filmărilor la ”Serpico”, Al Pacino a intrat atât de tare în pielea personajului încât a ajuns să scoată din mașină un taximetrist și să îl amenințe că îi pune cătușele din cauză că mașina lui scoate prea mult fum.
17. Crede că fiica lui Julie Marie (născută în 1989) va deveni o mare stea a cinematografiei pentru că ia lecții constant de la Jan Tarrant, care e profesoară de actorie.
18. Alec Baldwin și-a făcut doctoratul la NYU scriind o lucrare de 65 de pagini despre Pacino după ce a jucat alături de el în ”Glengarry Glen Ross” (1992) și ”Căutându-l pe Richard” (1996).
19. Al Pacino l-a descoperit pe Kevin Spacey în timp ce acesta juca într-o piesă pe Broadway și ”i-a pus o pilă” pentru a fi distribuit în filmul ”Glengarry Glen Ross”.
20. Al Pacino suferă de insomnie cronică de mai bine de 40 de ani.
21. Într-un interviu acordat revistei ”Playboy”, Al Pacino a povestit că a fost dat afară de la teatru după ce a fost surprins de unul dintre directori în timp ce se admira în oglindă.
22. Nimic nu îl relaxează mai mult decât un spectacol de operă.
23. Primul lui copil, Julie, a venit pe lume cu doar câteva luni înainte să împlinească 54 de ani. Iar ceilalți doi copii se nasc după ce trece de pragul vârstei de 60 de ani.  
24. Criticii de film îl consideră pe Al Pacino unic pentru felul în care se interiorizează și apoi explodează în fața camerei de luat vederi.

25. Își păstrează apartamentul din New York, dar și-a cumpărat o vilă în Bevely Hills, California.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1