Al Pacino, de nerecunoscut pe stradă! Ce s-a întâmplat cu marele actor

al pacino slab.jpg

al pacino
În 2015, Al Pacino arăta ca tras prin inel
foto: AP

Unul dintre cei mai iubiți actori din toate timpurile a fost aproape de nerecunoscut zilele trecute pe străzile din West Hollywood, California. Al Pacino (76 de ani) a fost surprins de fotografi într-o postură relaxată, vorbind la telefon.

Ceea ce a șocat pe toată lumea a fost abdomenul vizibil rotunjit al actorului, mai ales că toată lumea îl știa tras prin inel din ultimele apariții publice.

Pacino purta un costum negru larg, o cămașă albă și pantofi sport masivi. ”Deghizare” inutilă însă pentru impresia generală, fiindcă nimic din toate acestea nu a reușit să mascheze ”burta de bere” care punea serios la încercare rezistența cusăturilor cămășii.

al pacino gras.jpg

al pacino
Al Pacino, cu multe kilograme în plus, pe străzile din West Hollywood
foto: Hepta

 

Accesoriile de ”băiat rău” – inelele masive, cu onix – ne-au amintit de rolul lui Michael Corleone, din blockbusterul ”Nașul”, care l-a propulsat pe Al Pacino în lumea bună a filmului.

Introducerea lui Pacino în distribuția filmului a fost foarte controversată la vremea respectivă, mai ales că alți câțiva actori cu ”greutate”, printre care Jack Nicholson (79 de ani) și Robert Redford (79 de ani), dăduseră probe pentru acest rol.

Al Pacino însuși a declarat în 2014 pentru Los Angeles Times că nu și-a dorit rolul din ”Nașul”. ”Nu știam ce se întâmplă. Mă gândeam cum o să construiesc acest rol. Nimeni nu mă voia. Cu excepția lui Coppola, care a fost, cred, un pic nebun. Mă voia pur și simplu pe mine. Bineînțeles că Warner Brother a întrebat: Cine e puștiul ăsta? De ce îți place puștiul ăsta? Ce vezi la el?”

al pacino tinerete.jpg

al pacino
Al Pacino în tinerețe
foto: AP

 

Al Pacino a primit un Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal în 1993, pentru interpretarea din ”Parfum de femeie”.

Actorul a avut o relație cu partenera lui din trilogia ”Nașul”, actrița Diane Keaton (70 de ani), și are trei copii, din care doi cu actrița Beverly D’Angelo, cu care a format un cuplu din 1996 până în 2003.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1