Al Pacino a dat-o uitării pe iubita de 40 de ani! Actorul a intrat în grațiile unei vecine tinerele

al-pacino.jpg

al pacino
Al Pacino a bifat, de-a lungul timpului, mai multe relații, însă nimeni nu l-a făcut să renunțe la statul de burlac
Foto profimedia

Celebrul actor Al Pacino a ajuns la vârsta de 80 de ani, însă nu se dezice de renumele său de devorator de femei. A avut numeroase relaţii, de scurtă sau lungă durată, cu femei care ar fi putut să îi spună tată din cauza diferenţei de vârstă. Legăturile lui amoroase nu au rezistat testului timpului, căci actorul a recunoscut senin că fidelitatea nu îi este un concept cunoscut. Ultima victimă a octogenarului? O vecină. Iată cum au fost surprinși aceștia pe străzile din Beverly Hills, California.

Al Pacino este un actor de renume, cu origini italiene, cunoscut pentru rolurile sale monumentale, dar și pentru incapacitatea de a se dedica unei singuri femei sau vieții de familie. Deși prin viața și patul său au trecut numeroase femei, cu o frumusețe răvășitoare, niciuna dintre ele nu a rămas alături de el. Actorul a recunoscut, în numeroase interviuri, că fidelitatea este un termen al cărui sens nu dorește să îl învețe vreodată. Mereu în căutarea unei aventuri și a unei femei intrigante, Al Pacino a ajuns la 80 de ani singur, dar cu aceeași poftă de viață. Așadar nu este de mirare, că deși s-a despărțit în februarie de iubita sa, zilele trecute a fost surprins de fotoreporterii de peste Ocean în compania unei alte tinerele, o vecină din Beverly Hills, relatează dailymail.co.uk.

profimedia-0438883813_0.jpg

al pacino
Al Pacino a ajuns la 80 de ani şi nu mai aminteşte cu nimic de actorul care fura inimile doamnelor cu zeci de ani în urmă
Foto profimedia

Al Pacino a dat-o uitării pe iubita cu 40 de ani mai tânără

Al Pacino se află în izolare în Beverly Hills, însă a profitat de vremea frumoasă pentru a face o scurtă plimbare în jurul casei. Cum timpul trece mai repede în compania potrivită, carismaticului actor i s-a alăturat o vecină tinerică.

al-pacino-cu-vecina.jpg

al pacino cu vecina
Al Pacino a ieșit la o scurtă plimbare cu vecina mult mai tânără decât el
Foto profimedia

Fotoreporterii i-au surprins relaxați la plimbare. La un moment dar, Al Pacino a renunțat preț de câteva secunde la masca sufocantă pentru a inspira aerul metropolei. Actorul și fosta sa iubită s-au despărțit în luna februarie al acestui an, dar vedeta nu deplânge ruperea relației și se concentrează asupra aspectelor pozitive. 

al-pacino.jpg

al pacino si vecina
Fotoreporterii l-au surprins pe actor în compania unei tinere
Foto profimedia

Meital Dohan și Al Pacino s-au despărțit în februarie 2020

Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, l-a părăsit în luna februarie. Actrița, de origine israeliană, a acordat un interviu în care a dezvăluit care au fost elementele care au contribuit la decizia de a pune capăt poveștii cu renumitul actor. 

meital-dohan.jpg

meital dohan
Meital Dohan și Al Pacino s-au despărțit după 2 ani de relație
Foto Gettyimages

Femeia susţine că Al Pacino este foarte atent cu banii săi, riscând să pară zgârcit. El nu i-ar fi cumpărat niciodată un cadou memorabil în cei doi ani de relaţie, ci doar flori. În plus, Meital Dohan a dezvăluit că iubirea şi respectul pe care i le purta acestuia nu au fost de ajuns pentru a salva relaţia. "Am încercat să ignor asta( nr. vârsta lui Al Pacino), dar el este deja un om bătrân. Diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul. În ciuda iubirii mele, lucrurile nu aveau cum să fie de durată", a declarat ea, potrivit dailymail.co.uk. 

 

Citește și

Iubita mai tânără cu 39 de ani l-a părăsit pe Al Pacino! Ce acuzaţii grave îi aduce femeia

Femeile care au trecut prin viaţa lui Al Pacino. Actorul nu a fost căsătorit niciodată

Loading...
 
 

Citește și

  • al pacino implineste varsta de 79 de ani

    Al Pacino își serbează aniversarea la 25 aprilie: 80 de ani! Legendarul star născut în East Harlem, New York, SUA care are o înălțime de 1,70 de metri este considerat de criticii de film drept unul dintre ”cei mai talentați actori” al tuturor timpurilor. Al Pacino nu a fost niciodată însurat, dar este un tată extraordinar pentru cei trei copii ai săi pe care îi are din relațiile cu Jan Tarrant și Beverly D’Angelo. Al Pacino are o avere estimată la 165 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1993, pentru rolul din ”Parfum de femeie”.

  • Alfredo James Pacino este considerat cel mai mare actor din toate timpurile. Starul era cunoscut drept Sonny de către prietenii săi de şcoală. Iniţial şi-a dorit să devină jucător de baseball profesionist, dar viaţa avea să îi facă o surpriză.