Al Pacino are iubită nouă! Cine e femeia care are exact jumătate din vârsta lui

al-pacino-iubita-noua-meital-dohan.jpg

al pacino şi noua iubita meital dohan in los angeles
Al Pacino (78 de ani) şi-a tras iubită nouă. Actorul s-a cuplat cu Meital Dohan, o actriţă de 39 de ani
Foto: Guliver/Splashnews

Al Pacino (78 de ani) are iubită nouă! Actorul din “Naşul” s-a amorezat de o domnişoară, care are exact jumătate din vârsta lui. Israelianca Meital Dohan (39 de ani) este cântăreaţă şi actriţă, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul “Weeds”.

Al Pacino şi-a revenit după despărţirea de marea lui iubire, actriţa Lucila Sola (42 de ani), cea care i-a stat alături în ultimul deceniu. Cei doi şi-au spus adio, fără a divulga motivele despărţirii, iar vestea i-a uimit pe mulţi, mai ales că actorii aveau planuri de căsătorie. Lucila este mama Camilei Morrone, fotomodelul de 21 de ani care se iubeşte cu Leonardo DiCaprio.

Cum arată noua iubită a lui Al Pacino

Actorul de 78 de ani s-a cuplat cu Meital Dohan, o actriţă care are exact jumătate din vârsta lui. Paparazzii de peste Ocean au reuşit să surprindă noul cuplu la o promenadă prin Los Angeles.

al-pacino-iubita-noua-meital-dohan.jpg

al pacino şi noua iubita meital dohan in los angeles
Al Pacino şi Meital Dohan au fost fotografiaţi când ieşeau dintr-un magazin de mobilă
Foto: Guliver/Splashnews

 

Al Pacino şi Meital Dohan au fost fotografiaţi în timp ce ieşeau dintr-un magazin de mobilă din West Hollywood, scrie Daily Mail. Al Pacino a rămas fidel stilului său vestimentar şi purta ca de obicei haine negre şi un sacou din piele. A încercat să se ascundă de privirile indiscrete cu ajutorul ochelarilor, iar pe cap şi-a pus o şapcă. Noua iubită a lui Al Pacino avea o ţinută extrem de veselă şi colorată. Meital purta o fustă scurtă, galbenă, şi un maiou cu imprimeuri colorate. La fel de colorate erau şi platformele alese de actriţă.

“Se văd de câteva luni şi sunt foarte fericiţi împreună”, a declarat o sursă pentru Daily Mail. Primele zvonuri despre o posibilă relaţie au apărut după ce actorii au fost fotografiaţi luând cina într-un restaurant din Los Angeles. “La început au vrut să fie discreţi şi să ţină relaţia secretă, însă acum nu se mai ascund”, a spus un apropiat al cuplului, potrivit Page Six.

Cine e Meital Dohan, iubita lui Al Pacino

Meital Dohan are 39 de ani şi s-a născut în Ra’anana, Israel. A avut roluri micuţe în mai multe producţii hollywoodiene şi este cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Weeds”.

Meital este şi cântăreaţă, iar cel mai cunoscut cântec al ei se numeşte „On Ya” şi este în colaborare cu artistul Sean Kingston. Iubita lui Al Pacino a scris şi o carte în 2007, care se numeşte “Love and Other Bad Habits” (n.red “Dragostea şi alte obiceiuri rele”). Meital locuieşte în prezent în Los Angeles, acolo unde Al Pacino filmează pentru “Once Upon a time in Hollywood”, peliculă în care joacă alături de Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio.  

Ascultă aici una dintre piesele lui Meital Dohan, iubita lui Al Pacino

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1