Al Bano şi Romina Power petrec Crăciunul împreună, dar în turneu

romina_al_bano_profimedia-0400782885.jpg

al bano romina power
Al Bano şi Romina Power se află în turneu prin Germania şi Polonia
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Întreaga presă italiană vuieşte: Al Bano (75 de ani) şi Romina Power, în vârstă de 67 de ani, sunt iar un cuplu şi vor petrece sărbătorile de Crăciun împreună. După ce au divorţat în 1999, după 29 de ani de căsnicie, cei doi cântăreţi italieni au îngropat securea războiului abia în urmă cu câţiva ani. Din 2016, au început să susţină concerte împreună şi ulterior Al Bano a pus punct relaţiei lui cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani). Acesta e al doilea Crăciun pe care îl petrec împreună, în Germania.

Exact ca anul trecut, Romina Power şi Al Bano vor petrece Crăciunul împreună, pentru că sunt în turneu în Germania şi Polonia. Cântăreţul de 75 de ani a acordat recent un interviu în care a spus ferm că: „Încă nu a venit timpul să punem punct carierei noastre”. Noul episod de iubire dintre cel mai titrat cuplu de artişti italieni continuă să trezească admiraţia fanilor. La 4 decembrie 2018, cei doi au susţinut un concert la Dortmund, Germania, prilej cu care au participat la o şedinţă foto împreună cu căţeluşa lor, Daisy. Ei s-au cazat împreună la acelaşi hotel Dorint prilej cu care au anunţat că la 29 decembrie vor susţine ultimul concert din 2018, tot la Dortmund. Ei sunt în plin turneu european şi au spectacole în Polonia şi Germania întreaga lună decembrie.

Citeşte şi:

Romina Power şi Al Bano s-au cuplat în secret?

Romina Power: «Al Bano mă iubeşte încă! Şi eu îl iubesc!»

Viaţa Rominei Power şi a lui Al Bano, după divorţ

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. În 1967, Al Bano înregistrează primul său mare succes cu piesa Nel Sole. După ce s-au căsătorit în 1970, ei au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (44 de ani), Cristel (32 de ani) şi Romina Jolanda (30 de ani). După dispariţia Yileniei, viaţa lor a fost un coşmar şi au fivorţat în 1999. Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Ci sarà” şi “Sharazan”. Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (16 ani) şi Albano (15 ani).

Loading...

Citește și

  • Deşi iniţial s-a anunţat că Narcis Ianău a fost dat afară din concursul «Io Canto» pentru «obrăznicie», băcăuanul a urcat ieri pe scenă festivalului, alături de cunoscutul cântăreţ Al Bano cu care a interpretat piesele «O Sole Mio» şi «Tu che mi hai preso il cuor».

  • Al Bano şi Romina Power se căsătoresc din nou! Asta susţine săptămânalul italian „Nuovo”. Cei doi cântăreţi ar face din nou nuntă la 48 de ani de la prima lor căsătorie. Din 2015 au început să flirteze.