Adio, nuntă? Jennifer Lopez, fără inelul de logodnă la o ședință foto. Clipul de pe plajă face ravagii

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu vrea să se mai mărite
Jennifer Lopez (stânga) a apărut fără inelul de 5 milioane de dolari (dreapta)

Adio, nuntă? J.Lo, unde e inelul de logodnă? Deși a dezmințit despărțirea de logodnic, artista de 51 de ani și-a scos de pe deget bijuteria de 5 milioane de dolari.

Adio nuntă? J.Lo unde e inelul de logodnă? Și totuși relația ei cu Alex Rodriguez e pe ducă? Jennifer Lopez a renunțat la prețiosul inel de logodnă în timp ce, recent, a făcut o ședință foto pentru revista ”InStyle”. În ediția din 5 aprilie a revistei InStyle apare pe copertă și în interior cântăreața și actrița Jennifer Lopez (51 de ani). Jurnaliștii publicației spun că diva nu a purtat la ședința foto inelul de logodnă de 5 milioane de dolari oferit de iubitul ei, Alex Rodriguez (45 de ani). La o lună după marele scandal, când au apărut zvonurile că s-au despărțit, JLo nu a purtat decât bijuterii marca Chanel, Cartier și Tiffany & Co., dar nici urmă de bijuteria care a pecetluit logodna ei. În revistă nu apare, de asemenea, Alex cu nici un comentariu despre ea. În schimb, apar fostul ei logodnic, Ben Affeck (48 de ani), care spune că e uimit de talentul și munca pe care diva o depune în carieră și se întrebă ”unde a descoperit ea fântâna tinereții”, și fostul soț, Marc Anthony (52 de ani), care laudă abilitatea fostei soții de a vedea și înțelege lucrurile înainte de a se întâmpla.

/Jennifer Lopez, ce faci cu mâna acolo?

Secretele concertului de 10 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez

Nu mai poate avea încredere în logodnic

JLo a fost măritată cu Marc Anthony între 2004 și 2014 și au împreună o pereche de gemeni, Emme și Max, de 13 ani. Apropiații spun că relația dintre Jennifer Lopez și jucătorul de baseball Alex Rodriguez”e pe ducă”. Asta deși au dezmințit amândoi și chiar au fost într-o vacanță în Republica Domincană, unde s-au pozat îmbrățișați pentru ca să se vadă cât de mult se iubesc. Ea nu mai poate să aibă încredere în el după ce au apărut zvonuri că ar fi înșelat-o. În cercurile de la Hollywood se vorbește că Jen, care s-a logodit cu Alex în 2019, ar renunța să se mai mărite cu el, după ce de două ori a amânat nunta din cauza pandemiei. Jlo are o avere de 400 de milioane de dolari. Adio nuntă? J.Lo unde e inelul de logodnă?

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1