Adevărul din spatele pozei care a șocat Hollywood-ul. „Ați văzut unde erau ochii mei?”

sofia_hepta_1853745_1.png

Gelozie? Nu, mai degrabă privire dezaprobatoare! Noaptea în care Sofia Lauren a pășit în lumea de la Hollywood nu o va uita niciodată
Foto: Hepta

Privirea dezaprobatoare a Sophiei Loren spre decolteul lui Jayne Mansfield a fost surprinsă într-una dintre cele mai simbolice imagini de la Hollywood. Loren era la debutul său în lumea cinematografiei și devenise cea mai pozată personalitate la Festivalul de Film de la Cannes, din 1955.

Doi ani mai târziu, Sophia Loren era primită așa cum se cuvine pe scena de la Hollywood. O petrece grandioasă dată în Beverly Hills însemna pentru actrița italiană „botezul” în lumea adevărată a filmului. Frumoasa Sofia avea, însă, să fie eclipsată, inexplicabil, de Janye Mansfield.

Născută în 1933 în Pennsylvania, Jayne visa în copilărie să ajungă o vedetă ca Shirley Temple. A ajuns, în schimb, una dintre primele Playboy Playmates, asta după ce a câștigat obositor de multe concursuri americane de frumusețe – peste 25 de titluri, majoritatea însă fără importanță și cu nume de-a dreptul ridicole, precum Miss Fire Prevention Week, Gas Station Queen, Miss Direct Mail. Lumea de la Hollywood a spus despre ea că nu a reușit să depășească stadiul de Marilyn Monroe la mâna a doua. Dar a reușit să-l cucerească pe Hugh Hefner, așa că a prins cinci apariții Playboy între anii 1955-1960. În ciuda aparențelor, era o femeie foarte cultivată: vorbea patru limbi străine și a luat lecții de pian și vioară.

În acea seară Janye s-a îmbrăcat provocator, așa cum știa ea și s-a așezat între Sophia Lauren și Clifton Webb. La un moment dat, blonda s-a aplecat peste masă, lăsând la vedere cam... tot. 

Zoom
Janye Mansfield și Sofia Lauren, în Beverly Hills, 12 aprilie 1957
Foto: Hepta

„Paramount organizase o petrecere în cinstea mea. Toată lumea bună din industria cinematografică era acolo. Și uite că vine și Jayne Mansfield, care își face apariția la urmă. Știa că toată lumea se va uita. Unde erau ochii mei? Mi-i holbam la sfârcurile ei pentru că mi-era teamă că îmi vor sări în farfurie!”

Loren a explicat că, în ciuda faptului că s-a simțit bine în compania focoasei blonde, mintea ei a stat toată noaptea numai la rochia lui Jayne. „Nu, nu! Or mai fi fost făcute alte imagini în seara aceea, dar asta e poza! Asta descrie exact ce s-a întâmplat în acea seară!”, și-a amintit, amuzată, veterana actriță, care a interpretat roluri în peste 90 de filme. 

loading...
Loading...

Citește și

 • sophia loren imagini sexy uitate

  Sophia Loren (81 de ani) este un simbol al cinematografiei mondiale, dar și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chiar și acum, actrița a rămas o doamnă veritabilă și un etalon de stil pentru tinerele artiste care vor să-i semene. Click! îți prezintă o colecție inedită de imagini uitate, culese din anii de glorie ai superbei italience.

 • sophia loren costum de baie vila romana 1964

  Mai multe imagini uimitoare cu Sophia Loren (81 de ani) în costum de baie la piscina vilei ei impozantă de lângă Roma fac deliciul fanilor actriţei. Figură emblematică a cinematografiei, artista apare într-o serie de fotografii din tinereţe, alături de soţul ei, regretatul producător italian Carlo Ponti.

 • cele mai frumoase actrite

  Le știi din filme celebre, le cunoști povestea din scandaluri nu mai puțin celebre. Au fost admirate, invidiate și urmărite peste tot de fotografi. Au marcat istoria filmului și au făcut să viseze generații întregi de femei. Ți le prezentăm acum într-unul dintre cele mai puțin cunoscute roluri ale lor, rolul de mame. Iată cum arată copiii celor mai frumoase actrițe din toate timpurile.

 • sophia loren

  La 81 de ani, este neobosită. Ce altă fostă sirenă a ecranului mai poate face ravagii printre reprezentanții sexului masculin la această vârstă venerabilă, așa cum a făcut-o Sophia, luna trecută, în reclama la un nou parfum Dolce & Gabbana?