Adevărul despre „accidentul“ sânului dezgolit din finala Super Bowl. Ce a plănuit, de fapt, Janet Jackson

profimedia-0221759572.jpg

Incidentul produs în cadrul finalei din 1 februarie 2004 a rămas întipărit în memoria publicului @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Finala campionatului de fotbal american (NFL), Super Bowl, aşa cum este cunoscută, este unul dintre cele mai urmărite evenimente televizate din lume. Şi, poate mai mult decât meciul în sine, show-ul care are loc în pauză şi care aduce pe scenă legende ale muzicii este atracţia serii. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 7 februarie, iar artistul invitat este The Weekend.

Pentru mulţi telespectatori, adevăratul eveniment este acest show de 15 minute, care, de-a lungul timpului, a adus pe scenă vedete precum Michael Jackson, Rolling Stones, Madonna, Aerosmith, Prince, Jennifer Lopez, U2 sau Beyoncé. Însă cu-adevărat memorabil a rămas spectacolul din 2004, ai cărui protagonişti au fost Justin Timberlake, Janet Jackson şi... sânul lui Janet Jackson.

Show-urile din pauza finalei de fotbal american datează din anii ʼ60, însă cel care a deschis seria concertelor cu-adevărat grandioase a fost Michael Jackson, în 1993. 11 luni l-au curtat organizatorii, dar staff-ul artistului refuzat constant.

Citește aici ce l-a făcut să accepte până la urmă să susțină un concert și care este povestea dezgolirii sânului surorii Janet Jackson, care a fost victima unei „defecţiuni a costumului“, defecțiune care a adus postului CBS o amendă de 550.000 de dolari.

Loading...