Adevărata faţă a lui Freddie Mercury: poza în logodnicul unei femei, dar făcea sex cu bărbaţi

gettyimages-85053556.jpg

Freddie Mercury
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Dacă nu ar fi murit, în 1991, de bronhopneumonie cauzată de SIDA, Mercury ar fi avut astăzi 72 de ani. Şi s-ar fi alăturat celorlalţi bunici rock, precum Jagger, Springsteen sau McCartney. Dar legenda n-ar mai fi fost, în cazul ăsta, la fel de magică.

O legendă care a fost resuscitată mai mult ca oricând odată cu luarea cu asalt a box office-ului de către filmul-fenomen al anului: “Bohemian Rhapsody”. Fanii dintotdeauna ai trupei Queen, curioşii interesaţi mai mult de extravaganţele scandalosului Freddie şi cinefilii care ştiu să aprecieze, pur şi simplu, un film bun au făcut din “Bohemian Rhapsody” a doua cea mai bună lansare a unei biografii muzicale în SUA.

Prima a fost “Straight Outta Compton”. A ajutat şi interpretarea lui Rami Malek, deşi primul nume vehiculat a intra în pielea superstarului rock a fost cel al lui Sacha Baron Cohen. Numai că actorul britanic era interesat de un proiect mai puţin cuminte decât ceea ce a ieşit într-un final, de ceva nerecomandat minorilor, aşa cum avea să mărturisească cel ales prima dată ca regizor, Stephen Frears.

„Sacha a vrut să facă un film scandalos, cu care îmi imaginez că Freddie ar fi fost de acord. Scandalos în ceea ce priveşte homosexualitatea lui şi a numeroaselor scene nud”, a declarat Frears recent.

Află întreaga poveste a lui Freddie Mercury

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1