Adele și-a îmbrăcat fiul în prințesă Disney

adele_grammy.jpg

adele grammy
Adele a fost dezamăgită de propria prestație de la Premiile Grammy
Foto: Getty

După ce a fost criticată pentru prestația din seara Premiilor Grammy (15 februarie), Adele a decis să-și ia un timp liber pe care să-l dedice familiei. O excursie la Disneyland California alături de fiul și partenerul ei de viață a reprezentat vacanța ideală pentru britanică.

Pe lângă vocea de necontestat, Adele arată că are și un simț al umorului bine dezvoltat și că este o mamă cool. Aflată într-o scurtă vacanță în California, artista de 27 de ani și-a lăsat fiul să se îmbrace într-un mod cel puțin surprinzător. Micul Angelo a ales o rochie și un personaj îndrăgit de copiii din toată lumea. Demonstrând că este o mămică modernă, Adele a plecat la plimbare cu fiul îmbrăcat asemenea Annei din Frozen, iar pe chipul ei se putea citi doar încântare și amuzament, anunță New York Magazine.

adele_disneyland.jpg

adele disneyland
Adele și-a dus familia la Disneyland California
Foto: Twitter

 

Oamenii aflați la Disneyland nu au ezitat să facă fotografii familiei lui Adele și să le posteze pe rețelele de socializare, unde reacțiile au fost dintre cele mai bune cu privire la mămica model și băiețelul norocos al artistei.

Loading...
 
 

Citește și