Adele a slăbit 50 de kilograme și este mai sexy ca oricând! Cum arăta în urmă cu patru ani

foto_1_mare_adele_sursa_instagram_1.jpg

Iunie 2020 - Adele, acasă, în rochia de la Festivalul Glastonbury, la 65 kg
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Incredibil! Adele s-a pozat îmbrăcată într-o rochie pe care a purtat-o în urmă cu patru ani, ca să arate cât de mult a slăbit. Diva a dezvăluit ce a ajutat-o să devină o bombă sexy.

La cei 32 de ani, cântăreaţa Adele, care are o avere de 190 de milioane de dolari, a făcut mari schimbări în viaţa sa. E fericită că a scăpat de peste 50 de kilograme şi acum are un trup de invidiat. Ca să arate performanţa sa, a îmbrăcat rochia pe care a purtat-o la Festivalul de la Glastonbury, în 2016, şi s-a aşezat lângă televizor, unde se vedea înregistrarea video a evoluţiei ei în acea rochie la festival, în urmă cu patru ani.

foto_2_2_col_2016_profimedia-0292381403_1.jpg

Iunie 2016 - Îmbrăcată în aceeaşi rochie la Festivalul Glastonbury, pe când cântărea 115 kg
Foto: Profimedia

Aşa se poate observa perfect cât de sexy este acum trupul ei, la 65 de kilograme, şi ce rău arăta atunci, când cântărea 115 kilograme. Diva are o înălţime de 1,75 metri. Antrenorul său, Dalton Wong, a spus că a reuşit să slăbească datorită ambiţiei de care dă dovadă, după ce a divorţat de soţul ei, Simon Konecki (46 de ani), anul trecut. În prezent, este fericită alături de iubitul său, rapperul Skepta (37 de ani). Asta o face să aibă mare grijă de regimul ei care a ajutat-o să slăbească. Mănâncă mai mult vegetale, a renunţat la carne şi dulciuri. Mănâncă ciocolată neagră, bea vin roşu şi mult ceai. Face multe exerciţii fizice. Diva are un fiu, Angelo, de 7 ani, cu Simon Konecki.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1