Adele a plâns pe scenă, Beyoncé în sală. Cel mai emoționant discurs de la Grammy 2017

adele_02.jpg

adele
Adele a ținut un discurs emoționant la primirea trofeului pentru cel mai bun album
foto: Getty Images

Momentul serii de la premiile Grammy 2017 a fost când Adele, câștigătoarea trofeului pentru cel mai bun album, a vorbit pe scenă despre rivala sa, declarând, cu lacrimi în ochi, că premiul cu pricina l-ar fi meritat, de fapt, Beyoncé. Din sală, artista americană, însărcinată cu gemeni, a început și ea să plângă.

Principalele favorite ale galei Grammy de duminică, 12 februarie, au oferit momentul serii. Adele (28 de ani) și Beyoncé (35 de ani) au fost rivale la principalele trei categorii de premii – cel mai bun album, cea mai bună piesă și înregistrarea anului. Adele a triumfat la toate aceste categorii.

Când a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru cel mai bun album, artista britanică i-a făcut un adevărat elogiu divei R&B americane. Modestă, Adele a declarat că acest premiu i s-ar fi cuvenit de fapt rivalei sale, al cărei album, ”Lemonade” este ”pur și simplu monumental”.

”Pur și simplu nu pot să primesc acest premiu, sunt foarte recunoscătoare și onorată, dar viața mea este Beyoncé. Pentru mine, albumul Lemonade este monumental, atât de bine gândit, atât de frumos și de emoționant. Am văzut cu toții o față a ta pe care nu ne-o arăți de obicei și pentru asta îți suntem recunoscători. Noi, toți artiștii, te adorăm. Ești o lumină pentru noi. Iar felul în care mă faci să mă simt, pe mine și pe prietenii mei, felul în care îi faci pe prietenii mei negri să se simtă le dă forță, îi ajută să lupte pentru drepturile lor. Te iubesc, te-au iubit și te voi iubi mereu”, i-a transmis Adele, de pe scenă, artistei americane.

beyonce_01.jpg

beyonce
Beyoncé, emoționată de discursul lui Adele
foto: Getty Images

 

Răspunsul lui Beyoncé a fost pe măsură. Din sală, artista însărcinată cu gemeni nu și-a pus frâu emoțiilor și, cu ochii plini de lacrimi, i-a transmis lui Adele că o iubește.

adele_01.jpg

adele
Adele a rupt în două trofeul Grammy pentru cel mai bun album
foto: Getty Images

 

Și ca să arate că vorbește serios, Adele a rupt trofeul, pentru a-l împărți cu Beyoncé. Artista americană a obținut doar premiile pentru cel mai bun videoclip și pentru cel mai bun album urban contemporan.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1