Adele a plâns în hohote la Brit Awards! Publicul a fost emoţionat

adele.jpg

adele brit awards 2016
Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Artista a izbucnit în lacrimi pe scena de la Brit Awards 2016, după ce a fost distinsă cu premiul Global Succes. Adele (27 de ani) a plâns în hohote în fața fanilor și le-a mărturisit că multă vreme s-a simțit pierdută și că nu credea că-și va mai reveni vreodată. Starul nu și-a putut stăpâni emoțiile la evenimentul de miercuri seară (24 februarie).

Adele a plâns în hohote pe scena de la Brit Awards: „M-am simțit pierdută pentru o vreme și nu credeam că voi mai reveni pe scenă. Nu îmi vine să cred cât de buni sunteți cu mine”.

Adele a ținut un discurs emoționant

Artista a plecat acasă cu patru premii, potrivit The Guardian. A fost distinsă cu premiul pentru Cel mai bun artist solo din Marea Britanie, premiul pentru succes mondial, premiul pentru Cel mai bun album britanic și Cel mai bun single britanic.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • adele grammy 2016

  Decernarea premiilor Grammy 2016 a avut loc luni noapte (15 februarie), în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Mai mulți artiști de peste ocean au fost recompensați pentru carierele lor înfloritoare, iar câțiva dintre ei chiar au urcat pe scenă și au cântat live în fața publicului.

 • adele locul intai

  Deși a lansat cel mai recent album , “25” , în a doua jumătate a lunii noiembrie a anului 2015, britanica Adele a devenit artistul cu cele mai mari vânzări ale anului, la nivel mondial.

 • adele grammy

  După ce a fost criticată pentru prestația din seara Premiilor Grammy (15 februarie), Adele a decis să-și ia un timp liber pe care să-l dedice familiei. O excursie la Disneyland California alături de fiul și partenerul ei de viață a reprezentat vacanța ideală pentru britanică.

 • adele

  Continuă să şocheze! După ce a lansat o piesă cu succes fenomenal, Adele (27 de ani) a apărut în compania unui bodyguard care a cucerit toate femeile de pe planetă. Se numeşte Peter van der Veen (35 de ani) şi a fost Mister Europa.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul