Adele arată demențial în prima sa apariție TV, după ce a slăbit 50 de kg: «Am putut să aduc doar jumătate din mine!»

adele.png

Adele
Adele a fost vedeta emisiunii Saturday Night Live pe 24 octombrie
Foto: captură video
Citeste tot despre: 

Zici că e altă persoană! Adele (32 de ani) a fost dintotdeauna o femeie cu trăsături frumoase, însă acum, după ce a slăbit mai bine de 50 de kg, artista pare mai fericită ca niciodată. Cântăreața a avut prima apariție televizată de când s-a transformat spectaculos. Ea a fost gazda show-ului Saturday Night Live.

Adele a glumit despre pierderea în greutate recentă și le-a spus fanilor „noul album nu e gata încă”, în timp ce a găzduit emisiunea de comedie americană Saturday Night Live.

„Știu că arăt cu adevărat, cu adevărat diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a spus ea în timp ce urca pe scenă. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid ... trebuia să călătoresc ușor și nu puteam să aduc decât jumătate din mine”, a glumit ea. "Și aceasta este jumătatea pe care am ales-o."

Adele a fost gazda SNL

Vedeta a adăugat că a fost „prea speriată” să cânte și să găzduiască SNL în același timp. „Aș prefera doar să pun niște peruci, să beau un pahar de vin sau șase și să văd ce se întâmplă”. Cu toate acestea, Adele a intrat în joc și a cântat în timpul emisiunii. O parodie a reality show-ului Burlacul, a văzut-o pe Adele intrând în competiție ca o concurentă care caută o întâlnire. „Sunt aici pentru că am avut multe dezamăgiri în dragoste în viața mea - mai întâi la 19 ani și apoi, într-un mod faimos, la 21 și apoi, și mai faimos, la 25”, a spus ea, făcând referire la titlurile primelor ei trei albume.

Cu fiecare ocazie în timpul parodiei, ea a cântat una dintre piesele ei faimoase - inclusiv Rolling In The Deep, Hello și Set Fire To The Rain. La final, a ieșit din platou cântând Someone Like You, strigând: „Săptămâna viitoare mă vedeți la Insula Iubirii!”


 

Loading...

Citește și

  • Adele, 31 de ani cântărea în 2018 între 95 și 100 de kilograme

    Cântăreața britanică Adele a ajuns piele și os. La cei 31 de ani ai ei, artista, care are o avere de 190 de milioane de dolari, s-a decis să facă o schimbare radicală în viață. A ținut un regim drastic și, recent, când a fost surprinsă pe o plajă însorită pe pe insula Anguilla, din Caraibe, alături de colegul ei Harry Styles (25 de ani), care a fost în trupa One Direction, a fost recunoscută cu greu de fani. Apropiații susțin că divorțul de anul trecut din septembrie ar fi determinat-o să facă această schimbare.

  • adele

    Adele a slăbit spectaculos, iar impactul vizual este de-a dreptul șocant. Formele de odinioară au devenit istorie, iar acum solista cu voce de aur își evidențiază, mândră, talia de viespe. În cea mai nouă imagine de pe Instagram, Adele apare cu chipul atât de subțiat, încât nici măcar fanii nu ar mai recunoaște-o din prima.