Acum chiar e nevastă disperată! Cum arată una din divele anilor 2000

eva_longoria_01.jpg

eva longoria
Nici cele mai sexy dive nu scapă de ”atacul” celulitei
foto: Hepta

Trecerea timpului a lăsat urme pe corpul frumoasei actrițe care a făcut furori în serialul ”Neveste disperate”. Eva Longoria (42 de ani) s-a relaxat recent la plajă în Hawaii cu cel de-al treilea soț, iar paparazzi au surprins câteva imagini mai puțin flatante pentru diva anilor 2000.

S-au dus vremurile în care Eva Longoria alegea cea mai mică mărime la jeans pentru aparițiile ei publice! Actrița care și-a început cariera în televiziune cu un rol în celebrul ”Tânăr și neliniștit”, în 2001, și a confirmat apoi în serialul de mare succes ”Neveste disperate”. Mignionă, trasă prin inel și toată numai un zâmbet, Eva a frânt multe inimi. Dar a și suferit pe măsură, dacă e să judecăm după cele două căsnicii eșuate ale actriței.

eva longoriaZoom
Eva Longoria, pe vremea când juca în ”Tânăr și neliniștit”, 2002
foto: Getty Images

 

eva longoriaZoom
Eva Longoria, la începutul serialului ”Neveste disperate”, 2004
foto: Getty Images

 

Anii au trecut, iar Eva a adunat și câteva kilograme, care nu prea se mai potrivesc cu statura ei miniaturală. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Hawaii într-un costum de baie dintr-o singură piesă menit să ascundă colăceii inestetici. Din păcate, a rămas la vedere pielea de pe coapse afectată de celulită.

eva longoriaZoom
Eva Longoria, pe o plajă din Hawaii, aprilie 2017
foto: Hepta

 

eva longoriaZoom
Eva Longoria, pe o plajă din Hawaii, aprilie 2017
foto: Hepta
loading...
Loading...

Citește și