Actrițele au strălucit în negru la Premiile BAFTA! Salma Hayek a furat toate privirile

baftas_2016_red_carpet.jpg

foto
Actrițele au strălucit în ținute negre, respectând codul vestimentar
Foto:Getty

Royal Albert Hall din Londra a fost gazda unui eveniment care i-a adus împreună pe cei mai importanți oameni ai cinematografiei mondiale. Actrițele au strălucit pe covorul roșu, alegând să poarte rochii negre, în semn de sprijin pentru mișcarea care luptă împotriva discriminării sexuale, a agresiunii și a inegalității.

Actrițele au ales rochii negre, continuând tradiția de la Globurile de Aur, care au furat privirile celor din jur și au primit toată atenția din partea fotoreporterilor prezenți la eveniment. Cele care s-au remarcat au fost Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Margot Robbie și Salma Hayek, relatează thesun.co.uk. Ele au demonstrat că frumusețea nu are o vârstă predeterminată și că eleganța poate fi exprimată prin alegeri simple.

 • jennifer lawrence bafta 2018
  Jennifer Lawrence la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • angelina jolie bafta 2018
  Angelina Jolie la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • annette bening bafta 2018
  Annette Bening la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • anya taylor bafta 2018
  Anya Taylor la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • Caitriona Balfe bafta 2018
  Caitriona Balfe la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • isabelle huppert bafta 2018
  Isabelle Huppert la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • lily james bafta 2018
  Lily James la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • lupita nyong'o bafta 2018
  Lupita Nyong'o la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • natalie dormer bafta 2018
  Natalie Dormer la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • salma hayek bafta 2018
  Salma Hayek la premiile BAFTA 2018
  foto guliver/gettyimages
 • Maximize

1/10

Angelina Jolie a fost însoțită de o bună prietenă din Cambodgia, activistă pentru drepturile femeilor. Actrița a purtat o rochie neagră din catifea cu umerii goi și decolteu în formă de inimă, care i-a accentuat cum nu se putea mai bine silueta filiformă. Accesoriile simple au dat strălucire în plus ținutei. Vedeta a fost machiată natural și a ales o pereche de cercei cu diamante de 32 de karate.

FotoZoom
Angelina Jolie, pe covorul roșu al Premiilor BAFTA
Foto:Getty

Margot Robbie, cea care joacă rolul patinatoarei Tonya Harding în filmul care descrie viața dificilă a celebrei sportive, a etalat o ținută din voal cu aplicații numeroase de o strălucire aparte.

fotoZoom
Margot Robbie
Foto:Getty

Salma Hayek, de o frumusețe atemporală, a purtat o rochie neagrp, cu mâneci largi și un decolteu adânc. Salma Hayek a vorbit despre cât de greu i-a fost să mărturisească faptul că ea s-a numărat printre victimele producătorului Harvey Weinstein. “Sunt mândră că industria mea e cea care a deschis lupta împotriva inegalităţii şi a hărţuirilor sexuale. A fost foarte, foarte greu. Mi-a luat luni de zile să mă hotărăsc".(a declarat actrița atunci când a fost întrebată despre decizia ei de a vorbi despre hărțuirea la care a fost supusă de Weinstein).

FotoZoom
Salma Hayek
Foto:Getty

Cea care s-a abătut de la dress code a fost Ducesa de Cambridge. Protocolul regal interzice orice acţiune care trimite un mesaj politic, aşa că ducesa de Cambridge a fost nevoită să ignore codul vestimentar și să poarte o rochie de culoarea verde-închis. 

FotoZoom
Kate Middleton, la brațul prințului William, pe covorul roșu al Premiilor BAFTA
Foto:Getty
loading...
Loading...

Citește și

 • foto

  Duminică, 18 februarie 2018, a avut loc cea de-a 71-a gală a premiilor BAFTA. Pentru al doilea an consecutiv, marele eveniment a avut loc la Royal Albert Hall din Londra. Campaniile „Time’s Up” şi „#MeToo” au marcat gala de decernare a premiilor BAFTA de anul acesta. Vedetele au fost în majoritate îmbrăcate în ţinute negre sau purtând insigne, în semn de susţinere a mişcărilor anti-hărţuire şi abuz. O figură foarte importantă nu a respectat, însă, codul vestimentar din motive întemeiate.

 • FOTO

  Premiile BAFTA au fost decernate duminică, 18 februarie, festivitatea având loc la Londra. Campaniile „Time’s Up” şi „#MeToo” au marcat gala de decernare a premiilor BAFTA de anul acesta, iar evdetele au îmbrăcat haine negre în semn de solidaritatea. Marele câștigător al serii a fost „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh, care a primit nu mai puțin de cinci trofee.