Actriţa Mary Pat Gleason, din „Basic Instinct” și „Friends”, a murit la 70 de ani! Cauza, o boală nemiloasă

gettyimages-131861348-594x594.jpg

Actrița Mary Pat Gleason a murit de cancer
Foto: Getty Images

Mary Pat Gleason, celebra actriță americană care a jucat în ecranizări cunoscute precum „Friends”, „Desperate Housewives” sau „Basic Instinct”, a murit răpusă de cancer. Tristul anunț a fost făcut de agentul regretatei artiste. Femeia avea 70 de ani.

Actriţa americană Mary Pat Gleason, care a jucat în special rolul infirmierei din „Friends”, a murit de cancer, la vârsta de 70 de ani, informează Variety.Decesul a fost anunţat de agentul acesteia. 

Mary Pat Gleason a murit de cancer, la 70 de ani

Mary Pat Gleason și-a făcut debutul în anii 1980 în serialul „Texas". A devenit cunoscută telespectatorilor și datorită serialului „Mom", de la CBS. A mai apărut în episoade din „The Blacklist" şi „American Housewifes" în ultimii ani.

Gleason a jucat și în celebrul serial de comedie „Friends", unde a interpretat în al patrulea episod din primul sezon o infirmieră antipatică. Mai recent, ea a bifat roluri și în „Sex and the City", „Malcom", „Grey's Anatomy" sau „Desperate Housewives"..

În cinema, ea a jucat cu regizori precum Paul Verhoeven ("Basic Instinct") şi cu fraţii Coen ("Dragostea costă"). Aceasta a avut o predilecţie pentru comediile romantice pentru adolescenţi precum "A Cinderella Story" cu Hilary Duff sau "Sierra Burgess Is a Loser", difuzat de Netflix, notează news.ro.

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1