Actrița Kirsten Dunst, sexy pe covorul roșu la patru luni după ce a născut

kirsten_dunst_portret.jpg

kirsten dunst portret
Kirsten Dunst, super sexy la patru luni după ce a născut
foto: Getty Images

Actrița Kirsten Dunst și logodnicul ei, actorul Jesse Plemons, au participat luni la decernarea premiilor Emmy 2018. A fost prima apariție a celor doi după ce au devenit părinți și toată lumea a admirat ținuta sexy pe covorul roșu a actriței de 36 de ani.

Pentru prima ei apariție pe covorul roșu de când a devenit mamă, Kirsten Dunst (36 de ani) a ales o rochie bleumarin, lungă până-n pământ, cu bretele și un corset i-a pus în valoare decolteul generos. Actrița și-a accesorizat ținuta cu cercei și brățări și și-a lăsat părul blond să-i cadă în valuri pe umeri.

kirsten_dunst_emmy_2018.jpg

Kirsten dunst la premiile emmy 2018
Kirsten Dunst, sexy la Premiile Emmy 2018
foto: Getty Images

 

Partenerul ei de viață, actorul Jesse Plemons (30 de ani), nominalizat pentru rolul din episodul ”USS Callister” al serialului britanic ”Black Mirror”, a purtat tradiționalul costum negru.

Kirsten Dunst a născut în mai un băiat perfect sănătos, însă cei doi au evitat să ofere prea multe informații despre cel mai important eveniment din viața lor. De altfel, actrița a fost foarte discretă atât în ceea ce privește relația cu Plemons, cât și în legătură cu sarcina ei, pe care e recunoscut-o cu numai trei luni înainte de a naște.

Kirsten Dunst și-a cunoscut logodnicul pe platourile de filmare

Dunst și Plemons s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare a celui de-al doilea sezon din serialul ”Fargo”, unde cei doi au interpretat un cuplu căsătorit. Primele zvonuri cu privire la o eventuală logodnă au apărut în ianuarie 2017, când Dunst a fost fotografiată purtând un inel de logodnă la decernarea Globurilor de Aur.

kirsten_dunst_jesse_plemons.jpg

kirsten dunst si jesse plemons la premiile emmy 2018
Kirsten Dunst și Jesse Plemons, la Premiile Emmy 2018
foto: Getty Images

 

În iunie 2017, actrița a recunoscut că intenționează să-și mărească familia. ”Am ajuns în acel punct al vieții mele în care mi-am dat seama că muncesc de la vârsta de trei ani și că ar trebui să fac un copil și să mă liniștesc”, a declarat Kirsten Dunst pentru ediția britanică a revistei Marie Claire.

Loading...

Citește și

  • eva longoria

    Când se plictisesc să se iubească printre aşternuturi, vedetele de peste Ocean apelează la... mici trucuri. De exemplu, sexul în locurile publice sau chiar un pic... violent, le scoate din minţi!. Eva Longoria, Angelina Jolie şi Megan Fox sunt doar câteva dintre vedetele care au astfel de preferinţe!

  • kirsten dunst

    Globurile de Aur 2016 au fost memorabile nu doar pentru premiile acordate, ci și pentru ținutele speciale. Kirsten Dunst s-a înscris pe această listă.