Actrița care a jucat alături de Edith Gonzalez în „Inimă Sălbatică”, mesaj emoționant: „Iubita mea...”

edith-gonzalez-ana-colchero.jpg

Ana Colchero și Edith Gonzalez
Ana Colchero și Edith Gonzalez, în „Inimă sălbatică”
Foto: cinemarx.ro

Ana Colchero nu a mai fost văzută în mediul online de cel puțin patru ani, dar moartea bunei sale prietene Edith Gonzalez a făcut-o să împărtășească o imagine emoționantă și câteva cuvinte în memoria actriței.

Ana Colchero, actriță devenită scriitoare, a jucat alături de Edith Gonzalez în 1993 într-o telenovelă difuzată de Televisa, intitlulată „Corazon Salvaje” („Inimă Sălbatică”). Serialul a fost extrem de popular și la noi în țară, fiind iubit de milioane de români. Ana Cholchero a ținut să îi dedice un mesaj emoționant prietenei sale, care s-a stins din viață la doar 54 de ani, pe 13 iunie. 

„Iubita mea Edith...”

corazon_salvaje.jpg

Edith Gonzalez în „Corazon Salvaje”
„Corazon Salvaje” a fost difuzat în 1993, de Televisa
Foto: cinemarx.ro

 

„Iubita mea Edith, ne vom aminti de tine pentru totdeauna cu multă dragoste”, a scris Ana Colchero pe blogul ei. Actrița s-a retras în anul 1999 și s-a făcut scriitoare. Ea nu a mai fost văzută în spațiul public și în mediul online de ani de zile, însă a vrut să îi aducă un tribut regratei actrițe mexicane. Aceasta și-a dorit să își ia rămas bun de la buna ei prietenă și a postat o imagine în care apare alături de ea, în „Corazon Salvaje”.

„Inimă sălbatică” a devneit o telenovelă cult, care este considerată și în ziua de azi una din cele mai celebre producții de televiziune realizate vreodată. Edith Gonzalez a jucat rolul Contesei Monica de Altamira, iar regretatul Eduardo Palomo a fost Juan del Diablo. Ana Colchero a fost Contesa Aimee de Altamira. Povestea adaptată de Maria Zarattini are loc în apropierea portului Veracruz, iar numele frantuzești din cartea lui Caridat Bravo Adams au fost schimbate în nume spaniole. 

Actorul pricipal și scenarista din „Inimă Sălbatică”, morți de tineri

Alte două nume din „Inimă Sălbatică” au avut parte de un destin tragic. Actorul Eduardo Palomo, care l-a interpretat pe Juan în „Inimă Sălbatică”, a murit la vârsta de 41 de ani, pe 6 noiembrie 2003. Actorul a suferit un infract în timp ce lua cina cu soția și mai mulți prieteni, într-un restaurant din Los Angeles. Cei prezenți spun că acesta a murit râzând la o glumă spusă de unul dintrei cei prezenți la masă. Îndrăgitul actor era căsătorut cu actrița Carina Ricco, alături de care a avut doi copii, Fion Alexa (21 de ani) și Luca (19 ani). În aprilie, a murit și scenarista telenovelei „Inimă sălbatică”, Maria Zarattini, la vârsta de 64 de ani.

 

Citește și

Edith Gonzalez și-a planificat propria înmormântare până la ultimul detaliu! A vrut cântăreți mariachi

Mesajul ascuns pe care l-a lăsat Edith Gonzalez pe Instagram, cu câteva zile înainte să moară!

Loading...

Citește și

  • La vârsta de 14 ani, să îți pierzi unul dintre membrii familiei este extrem de greu de „digerat” din punct de vedere emoțional, însă să îți perzi chiar mama este una dintre cele mai grele lovituri din partea vieții. Chiar dacă Edith Gonzalez era conștientă de stadiul avansat în care ajunsese boala, care i-a recidivat, și, probabil, a încercat să își pregătească fiica pentru cele ce vor urma, nimic nu se compară cu șocul aflării cumplitei vești că propria ta mamă s-a stins din viață, mai ales când ești încă un copil.

  • Edith Gonzalez și-a petrecut ultimele momente din viață gândindu-se la fiica ei de doar 14 ani, presimțind parcă faptul că, în curând, copila va rămâne fără mamă. Actrița i-a scris fetiței ei o scrisoare emoționantă, în care a vorbit despre iubirea ce i-o poartă, dezvăluindu-i, de asemenea, că este extrem de mândră de modul în care aceasta a crescut și de persoana care a devenit.