Actriţa Anna Paquin recunoaşte că este bisexuală! - VIDEO

Actriţa Anna Paquin (27 de ani), vedeta serialului de televiziune "True Blood", a recunoscut, într-un clip TV care promovează toleranţa, că este bisexuală.

Clipul "Give a Damn", realizat de organizaţia americană True Colors Fund, a fost filmat pe 30 ianuarie şi promovează toleranţa faţă de persoanele cu diferite orientări sexuale. În filmuleţ apar mai multe celebrităţi, recunoscute ca homosexuali, lesbiene sau susţinătoare ale drepturilor minorităţilor sexuale, precum Cyndi Lauper, Elton John, Sharon Osbourne şi Whoopi Goldberg.

"Sunt Anna Paquin, sunt bisexuală şi îmi pasă (de alţii, n.r.)", spune actriţa în film, "pentru că în această ţară zilnic, în fiecare oră, este comisă câte o infracţiune motivată de ură". Anunţul a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe membrii echipei de filmare, care nu ştiau ce avea să spună Paquin în faţa camerei de filmat.

Actriţa a câştigat în 1994, la vârsta de doar 11 ani, un Oscar pentru rol secundar pentru senzaţionala ei interpretare din filmul "Pianul", regizat de neozeelandeza Jane Campion. În serialul "True Blood", Paquin interpretează rolul unei chelneriţe cu puteri telepatice.

Anna Paquin este în prezent logodită cu partenerul ei din serial, actorul Stephen Moyer. În urmă cu câteva zile, starul latino Ricky Martin a recunoscut la rândul său că este homosexual.


Loading...