Actriţa americană Denise Richards: «Implanturile mamare reprezintă o investiţie pe termen lung»

Citeste tot despre: 

Actriţa americană Denise Richards a declarat într-un interviu recent că "implanturile mamare reprezintă o investiţie pe termen lung" şi că a ajuns să fie mulţumită de mărimea actuală a sânilor ei abia după o a treia operaţie estetică.

Denise Richards, fosta soţie a actorului Charlie Sheen, a vorbit despre implanturile ei cu silicon, într-un interviu pe care l-a acordat în această săptămână, în cadrul unei campanii de promovare a volumului ei de memorii, intitulat "The Real Girl Next Door".

Actriţa în vârstă de 40 de ani, care a adoptat de curând o fetiţă, Eloise, a recunoscut cu această ocazie că nu s-a informat suficient atunci când a făcut prima operaţie estetică, la vârsta de 19 ani.

Richards a spus că în acea perioadă "se grăbea" să îşi mărească bustul, după ce o prietenă de-a ei a făcut o operaţie similară. "Când aveam 19 ani, un medic mi-a pus implanturi mai mari decât cele pe care le cerusem eu. Eram atât de grăbită să mi le pun, încât nu mă informasem deloc în legătură cu acel doctor", a declarat actriţa americană pentru tabloidul Us Weekly.

Rugată să explice motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe acel medic, Denise Richards a spus: "M-am simţit foarte vulnerabilă. Mă pregăteam să joc în filmul «Wild Things» şi nu voiam să fiu implicată într-un proces cu un chirurg estetician".

Deşi era nemulţumită de rezultatul primei operaţii, actriţa a apelat după o perioadă la o a doua intervenţie chirurgicală, mărindu-şi şi mai mult circumferinţa bustului, informează Mediafax.

Actriţa afirmă însă că abia acum poate să spună că este fericită cu felul în care arată sânii ei, după o a treia operaţie: "Aceasta este mărimea pe care mi-o doream la vârsta de 19 ani. Implanturile mamare reprezintă o investiţie pe termen lung. Acum, sunt fericită cu ei".


Loading...