Actorul Salman Khan, la mâna judecătorilor

Nori negri se abat asupra relaţiei dintre Iulia Vântur (29 de ani) şi actorul indian Salman Khan. Starul de la Bollywood va afla luni dacă riscă să stea doi sau zece ani la puşcărie, pentru că a ucis un om şi a rănit alţi patru, la 28 septembrie 2002, când s-a suit băut la volan.

Când toată presa mondenă română şi indiană aşteapta cu sufletul la gură detalii despre nunta dintre Iulia Vântur şi actorul de la Bollywood, justiţia indiană vine să tulbure apele.

De 11 ani, Salman Khan, de 47 de ani, este târât prin tribunale din cauza unui accident de maşină petrecut la data de 28 septembrie 2002. Khan s-a suit băut la volanul bolidului său Land Cruiser, având 60 mg de alcool în sânge.

A mers cu viteză maximă în zona suburbană a oraşului Bandra şi a trecut cu maşina peste cinci oameni care dormeau pe asfalt. Unul a murit, ceilalţi patru au ajuns la spital. Azi, Salman Khan va afla dacă va fi judecat pentru omor din culpă sau omor prin imprudenţă. În urmă cu o lună, procurorii au contestat o decizia anterioară a instanţei, prin care Khan era încadrat la „omor prin imprudenţă", calificând-o drept „greşită, ilegală şi contrară probelor de la dosar".

Iulia Vântur, prima declaraţie despre Salman Khan: «Nu am o relaţie cu el... decât de prietenie»

O actriţă din India «se bate» cu Iulia Vântur pentru Salman Khan: «M-aş mărita cu el!»

Dacă e încadrat la „omor prin imprudenţă", Khan riscă o pedeapsă de maximum doi ani de puşcărie. Dacă e încadrat la omor din culpă, riscă zece ani de închisoare.

Iulia Vântur, 29 de ani, va filma împreună cu iubitul ei dacă acesta scapă de închisoare

Procurorii au acuzat poliţia locală, în urmă cu cinci ani, că au favorizat inculpatul, neluând suficiente declaraţii la momentul faptei. Doar 17 martori au fost audiaţi, iar mărturiile lor au condus către decizia curţii că este vorba de „omor prin imprudenţă".

Şi asta pentru că principalul martor al acuzării, fostul bodyguard al starului, Ravindra Patil, care se afla cu el în maşină, a murit între timp. Acesta îl avertizase pe actor să nu se suie la volan băut şi să meargă mai încet. Presa indiană a punctat ca fiind cel puţin suspectă dispariţia lui Patil şi l-a acuzat pe Khan inclusiv de mituirea martorilor.

Presa indiană a anunţat că Iulia Vântur şi Salman Khan au o relaţie

Presa indiană a scris că Salman Khan şi Iulia Vântur au o idilă, la începutul lunii mai. Potrivit mid-day.com, românca este noua iubită a şarmantului actor. De­­spre relaţia lor a curs multă cerneală atât în India, cât şi la noi.

Ziariştii indieni au mai lansat informaţia conform căreia Iulia va filma, alături de iubitul ei, într-un show. Se pare că Salman Khan îi oferă frumoasei blonde şi un rol într-un film.

Apropiaţii vedetei susţin că Iulia a primit şi un inel de la Salman Khan. După aproape două luni de tăcere, Iulia, aflată încă în India, a vorbit vineri prin telefon despre Salman Khan la "Happy Hour". Iulia Vântur a recunoscut că l-a cunoscut pe Salman Khan în timpul unei vacanţe în India, cu Marius Moga.

"Da, îl cunosc, suntem prieteni şi atât. Nu m-am căsătorit şi nu mă căsătoresc. Părinţii mei ştiu foarte bine ce se întâmplă în viaţa mea. Să staţi liniştiţi că nu m-a răpit nimeni, mă relaxez, îmi adun forţele pentru noile proiecte", a spus Vântur.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1