Actorul Matthew McConaughey a dezvăluit că a fost abuzat sexual de un bărbat

matthew-mcconaughey

Matthew Mcconaughey
Matthew McConaughey
Foto:GettyImages

Actorul Matthew McConaughey (50 de ani), premiat cu un Oscar pentru rolul din ”Dollars Buyers Club”, a dezvăluit în autobiografia „Greenlights”, lansată pe 20 octombrie, că a fost abuzat sexual în adolescenţă. „Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”, a scris el despre această experiență.

Cartea de memorii spune povestea vieţii actorului în vârstă de 50 de ani prin momente pe care le identifică drept lumini verzi, galbene şi roşii - evenimente care l-au făcut să avanseze, să ia o pauză sau să se oprească.

McConaughey detaliază cum fiecare moment l-a învăţat o lecţie şi cum a mers mai departe.

La începutul cărţii, potrivit Variety, preluat de News.ro, McConaughey relatează mai multe lucruri despre el pentru a pregăti terenul pentru restul cărţii. Între acestea, faptul că a fost abuzat sexual în adolescenţă.

Citește și:

A rămas impotent după ce a slăbit pentru un film

Matthew McConaughey a fost abuzat sexual de un bărbat când avea 18 ani

El a dezvăluit că prima dată când a făcut sex actul nu a fost consimţit: „Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”.

McConaughey a mai dezvăluit că a fost „molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani”, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Fără a da mai multe detalii despre experienţă, actorul a afirmat că nu se consideră o victimă.

„Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”, a mai scris el.

Matthew McConaughey povesteşte în carte şi despre relaţia tumultuoasă a părinţilor lui, despre căsnicia lui cu Camila Alves şi îşi expune filozofia personală.

Citește și:

Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1