Acestei rochii îi lipsește din material. Bruneta celebră a amețit bărbații la o ieșire în oraș

rosee.jpg

demi
Demi Rose, a șocat din nou cu rochia sa
Instagram

Demi Rose șochează cu fiecare ieșire în oraș. Ținutele ”scandaloase” pe care le adoptă împart fanii și internauții în două tabere. Demi a fost surprinsă la o ieșire în oraș într-o rochie extrem de îndrăzneată pe care nu multe femei ar îmbrăca-o, mai ales prin oraș.

După ce săptămâna trecută a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor cu ținuta scandaloasă pe care a purtat-o la o petrecere miondenă, Demi Rose este luat-o iarăși în vizor. Alegerile vestimentare controversate sunt un deliciu pentru toți.

Dacă unele companii aeriene din Marea Britanie nu primesc fetele îmbrăcate în colanți, pentru că sunt ”ținute nepotrivite”, în restaurantele de lux din LA cu cât ești mai dezbrăcată și mai ”nepotrivită”, cu atât mai bine.

rose.jpg

demi
Demi Rose, mai mult goală decât îmbrăcată
Instagram

 

Demi a purtat o rochie minusculă la o ieșire în oraș, cu un decolteu extrem de inadecvat. Pe lângă faptul că rochia era foarte scurtă, mai avea și o crăpătură pe picior, mai, mai să se vadă ”minunăția”, iar decolteul a fost mai mult decât adânc.

rochie.jpg

rochie
Demi Rose a amețit oamenii cu decolteul
Instagram

 

Ca să se asigure că ținuta s-a este mai mult decât deochiată, rochia purtată de Demi avea și spatele gol.

demirose.jpg

demi
Demi Rose adoptă mereu ținute, care mai de care mai îndrăznețe
Instagram

 

Chiar dacă relația sa cu rapperul Tyga nu a fost confirmată, tânăra a devenit o celebritate pe Instagram. este invitată mai mereu la petreceri mondene și nu pierde nicio ocazie să iasă în evidență.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1