Accident sau crimă? Răsturnări de situaţie în cazul morţii unor staruri ca Natalie Wood și Prinţesa Diana!

accidente.jpg

Whitney Houston, Natalie Wood şi Prinţesa Diana
Citeste tot despre: 

Celebrităţi precum Whitney Houston, Natalie Wood, Jimi Hendrix sau Marilyn Monroe şi-au pierdut viaţa brusc şi inexplicabil, luând cu ele în mormânt cauza reală a dispariţiei lor. Însă, după ani buni de la moartea lor, poliţia a redeschis cazul şi promite o adevărată răsturnare de situaţie!

Moartea actriţei Natalie Wood a fost catalogată, în 1981, un accident absolut regretabil, cauza decesului starului din West Side Story şi Rebel Without a Cause fiind trecută, în documentele oficiale, ca “posibil înec în ocean”. Posibil, da?

Adică n-a existat niciodată certitudinea că vedeta şi-a pierdut viaţa, în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, în apele reci ale Pacificului. Dar, în lipsa dovezilor care să incrimineze pe cineva – sau, tocmai, pentru a muşamaliza crima – , dosarul a fost închis în cel mai simplu mod cu putinţă: au dat vina pe mort. Natalie s-a împiedicat sau a alunecat şi a căzut, din greşeală, în apă. Cum nu ştia să înoate şi toată lumea de la bordul yacht-ului Splendour (adică soţul ei, Robert Wagner, şi prietenul lor comun, Christopher Walken) dormea la acea oră târzie, s-a înecat. Actriţa care fusese nominalizată la Oscar de trei ori până la 25 de ani a fost înmormântată pe 3 decembrie, în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat legendele hollywoodiene Laurence Olivier, Frank Sinatra, Gregory Peck şi Rock Hudson. Familia şi prietenii şi-au luat, îndureraţi, “Adio!” de la cea care luase cu ea în mormânt cauza reală a morţii ei. “Numai ea ştie ce s-a întâmplat în acea seară, pentru că era singură”, încearcă Walken să liniştească apele. Însă câţiva poliţişti conştiincioşi din Los Angeles ţin să-l contrazică!

Citește mai multe aici!

Loading...