În `90 făcea furori în ”The Bodyguard”, dar cum arată acum Kevin Costner (63)?

kevin-whitney-768x432.jpg

Kevin Costner și Whitney Houston, în ”The Bodyguard”
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

E unul dintre cei mai prestigioși actori de la Hollywood, având în palamaresul său două Oscaruri câștigate, trei Globuri de Aur, două premii Screen Actors Guild și un Emmy. Cele mai notabile roluri sunt cele din ”The Bodyguard” (1992), în care apărea alături de regretata Whitney Houston, sau cel din ”Dansând cu lupii”, pentru care a câștigat două statuete Oscar.

Dar ce mai face în prezent actorul? Ei bine, Kevin Costner a ajuns la venerabila vârstă de 63 de ani și este la fel de activ pe plan actoricesc ca întotdeauna. Filmează în prezent la serialul ”Yellowstone”, unde îl joacă pe John Dutton, dar și la pelicula ”The Highwaymen”, unde intră în pielea personajului Frank Hamer.

Ieri, actorul a fost văzut mergând spre platourile de filmare ale emisiunii moderată de Jimmy Kimmel, pentru a discuta, cel mai probabil, despre cele mai recente proiecte cinematografice. Am avut, așadar, și noi ocazia să-l vedem pe simpaticul actor și să constatăm că cei 63 de ani nu și-au pus amprenta prea tare pe look-ul acestuia.

Vezi cum arată în prezent Kevin Costner!

loading...
Loading...