7 motive pentru care Madonna este o scorpie

madona24-star-1.jpg

Celebra cântăreaţă de 57 de ani este pusă la zid de fiul său, Rocco, de 15 ani
Foto: Guliver/Splashnews
Citeste tot despre: 

Madonna are mari probleme cu fiul său! Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fugit de acasă. Rocco a ales să se ducă la tatăl lui, regizorul britanic Guy Ritchie (47 de ani), la Londra. Nu mai suporta regulile stricte impuse de mama lui. Cântăreaţa, care are o avere de 520 de milioane de dolari, e în stare să ajungă şi la Curtea Internaţională de la Haga pentru a-l readuce acasă, la New York. Iată de ce se plânge fiul că vedeta e o scorpie.

I-a luat telefonul mobil

Rocco susţine că momentul în care Madonna (57 de ani) i-a luat telefonul inteligent a umplut paharul nemulţumirilor sale faţă de regimul restrictiv al mamei. Cântăreaţa era foarte furioasă de faptul că băiatul îşi neglija lecţiile. Se ocupa numai de telefon.

Îl obliga să se culce devreme

Madonna dădea stingerea la ora 23.00. Nu accepta ca fiul să piardă nopţile. La tatăl lui, Rocco are voie să cânte la chitară până dimineaţa. Mama punea angajaţii să-l spioneze ca să nu se trezească peste noapte.

fiu24-star-2.jpg

Băiatul Madonnei a fost dintotdeauna un rebel
Foto: Hepta

Nu îi dădea voie la televizor

Rocco se plânge că mama lui nu îi dădea voie niciodată să se uite la televizor. Aveau numeroase televizoare în casă, însă toate prizele erau blocate ca să nu poată fi pornite. Vedeta nu voia ca băiatul să se uite la programe care i-ar strica educaţia.

Nu gusta ciocolata

Fiul se plânge că mama lui îi impunea reguli stricte şi în privinţa alimentaţiei. El şi fraţii lui, Lourdes (19 ani), David Banda (10 ani) şi Mercy James (9 ani), nu aveau voie să mănânce ciocolată, produse lactate, sare şi produse cu conservanţi. Aşa zice ea că-şi păstrează sănătatea.

Pune accent pe ordine

Madonna nu concepea ca fiul său sau fraţii lui să-şi arunce hainele pe jos. În caz că era dezordine în camera sa, i se luau toate hainele şi rămânea doar cu îmbrăcămintea de pe el. Şi asta pentru o săptămână!

Îi vopseşte părul

Rocco nu mai suportă ca mama lui să-i vopsească părul blond. El spune că s-a săturat să-l considere ca pe o păpuşă pe care o aranjează şi o îmbracă numai după gusturile ei. Vrea să îşi aleagă singur frizurile şi hainele.

Râde de el

Rocco s-a supărat că Madonna l-a fotografia şi a pus poza pe reţelele de socializare făcând haz privitor la mărimea organelor lui genitale. Nu concepe să se râdă pe seama lui. Nici mamei lui nu-i permite să-l ridiculizeze.

 

Loading...

Citește și

  • madonna guy ritchie

    Când îşi pune ceva în cap, Madonna obţine! Cântăreaţa l-a vrut pe fiul ei, Rocco, acasă de Crăciun, iar dorinţa i-a fost îndeplinită la tribunal, deşi băiatul de 15 ani a refuzat să plece din casa tatălui său, regizorul Guy Ritchie.

  • madonna

    Madonna (57 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Fanii o adoră în concerte, mai ales pentru că face un spectacol de zile mari. Cu toate acestea, recent, artista a fost huiduită pe scenă și nu s-a mai putut abține. A început să își înjure fanii ca la ușa cortului.

  • madonna

    Puține vedete au ținut sub control fotografiile cu ele dezbrăcate așa cum a făcut-o, de-a lungul anilor, Madonna (57 de ani). Încă din tinerețe, cântăreața s-a mândrit foarte mult cu trupul ei perfect, pe care și l-a expus complet dezbrăcat în cadrul unei ședințe foto realizate în anul 1979, pe când ea avea numai 20 de ani.

  • Este idolatrizată pe tot mapamondul, însă nimeni nu bănuia ce dramă se ascunde în spatele succesului ei răsunător. Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că a fost violată la New York la începutul carierei sale.