425 de ore de muncă pentru rochia lui Nicole Kidman de la Globurile de Aur

Vedetele vor să aibă cea mai minunată ținută la marile evenimente. Nu este de mirare că actrița Nicole Kidman (53 de ani) și-a dorit o rochie cu totul și cu totul specială pentru ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica trecută.

Ea a apelat la stilista Julia von Boehm, care a dezvăluit că s-a muncit 425 de ore în atelierul LV’s din Paris, Franța, pentru a fi confecționată ținuta divei. Nicole a fost nominalizată a 15-a oară la Globurile de Aur pentru rolul din filmul ”The Undoing”. Asta a făcut-o să-și dorească o ținută mai deosebită ca toate celelalte pe care le-a purtat vreodată la marile gale.

baza_nicole_gggkidman_rochie_vuitton_copy.jpg

Ținuta cu ornamentații de aur, argint, cristale și diamante a fost purtată de actriță la gala Globurilor de Aur

Rochia neagră deosebit de elgantă din mătase cu ornamente metalice, inclusiv de aur și argint, și 8.000 de cristale și diamante a fost proiectată de stilistul Nicolas Ghesquière pentru Casa de modă Louis Vuitton. Prețul rochiei nu a fost dat publicității.

Nicole Kidman are o avere de 250 milioane $. Ea este căsătorită cu Keith Urban (53 de ani) din 2006, împreună cu care are două fete, Sunday Rose (12 ani) și Faith Margaret (10 ani).

Loading...