27 de modele Miss BumBum au defilat pe stradă cu posterioarele la vedere

miss_bumbum_5.jpg

miss bumbum
Zeci de concurente la Miss BumBum au defilat pe străzile din Sao Paulo
Foto: AFP

Străzile orașului brazilian Sao Paulo au fost luate cu asalt de participantele la competiția Miss BumBum. Cele 27 de de fotomodele, îmbrăcate în costume de baie de tip body, și-au etalat formele ferme și apetisante în ochii a sute de privitori, cerându-le să fie votate în concurs.

Una mai provocatoare ca cealaltă, fetele au început deja să se întreacă pentru cucerirea publicului ce ar putea să-i aducă uneia dintre ele șansa de a câștiga strânsa competiție. potrivit Daily Mail, Anul acesta, participă și prima concurentă americană și prima participantă care este într-o relație atât cu un bărbat, cât și cu o femeie.

miss_bumbum_1.jpg

miss bumbum
Doar 15 dintre cele 27 de participante vor putea ajunge în finală
Foto: AFP

Dintre cele 27 de fete, doar 15 vor putea ajunge în marea finală, iar câștigătoarea va beneficia de o ședință foto profesionistă pentru o revistă pentru bărbați, prin intermediul căreia va obține faimă internațională, dar și o sumă considerabilă de bani.

miss_bumbum_4.jpg

miss bumbum
În Brazilia, Miss BumBum a devenit aproape o sărbătoare națională
Foto: AFP

Concursul a fost inițiat pentru prima dată în urmă cu șapte ani, dar în toată această perioadă, a devenit una dintre cele mai mediatizate competiții de frumusețe pentru femei din Brazilia, iar azi, e aproape ca o sărbătoare națională. În această țară se manifestă de altfel o adevărată isterie pentru posterioare cât mai mari și nu de puține ori, unele fete care au visat să fie fotomodele și și-au făcut operație de mărire a feselor, s-au trezit peste noapte vedete naționale sau chiar internaționale.

miss_bumbum_3.jpg

miss bumbum
Câștigătoarea va beneficia de o ședință foto profesionistă și o sumă mare de bani
Foto: AFP

Concursul este abia la început, iar în următoarele trei luni, fetele vor fi nevoite să dea tot ce e mai bun pentru a câștiga suficiente voturi din partea publicului pentru a le propulsa în finală. Anul acesta, Miss BumBum este ceva mai „elegant”, întrucât n-au mai fost permise fotomodele cu posterioare mai mari de 107 cm circumferință. Acest lucru înseamnă că celebra Kim Kardashian, care are 109 cm, n-ar mai fi putut participa dacă și-ar fi dorit.

miss_bumbum_2.jpg

miss bumbum
Anul acesta, concurentele nu mai au voie să recurgă la ipostaze pornografice pentru a câștiga voturi
Foto: AFP

De asemenea, concurentelor nu li se mai permite să se dezbrace complet și să-și arate zonele intime sau să recurgă la alte metode de acest fel pentru a obține atenția și voturile publicului.

Loading...

Citește și