În 1969 a apărut în Playboy. Acum s-a dezbrăcat din nou și arată trăsnet!

helena.png

helena antonaccio
Helena Antonaccio a fost Miss Iunie 1969
foto: captură

Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

Helena Antonaccio, fostă Miss Iunie 1969, acum în vârstă de 65 de ani, a acceptat să pozeze din nou sexy, alături de alte vedete Playboy ale anilor 1960-1970, pentru fotograful Nadav Kander.

Pe vremea când poza goală în paginile revistei iepurașului cu papion, Helena își justifica decizia spuând că ”o singură dată ești tânăr”. Aproape o jumătate de secol mai târziu, fosta Miss Iunie 1969 povestește cum a ajuns să lucreze la Playboy.

”După liceu, m-am înscris la o școală de modeling în New York. Din punctul lor de vedere eram prea feciorelnică, nu îndeajuns sexy. Cu totate acestea, am primit o slujbă la Playboy Club. Știam că reprezintă un pas important în cariera mea. Adică, nici măcar nu fusesem la cursul pentru iepurașii Playboy. Atunci când intri în casa Playboy, ai servitori, te plimbi de colo-colo într-o limuzină și îți dai hainele la curățat. E minunat”, a mărturisit fostul playmate.

Haelena face în contiuare foarte multă mișcare pentru a-și menține corpul în formă. ”Fac și acum exerciții fizice trei ore pe zi. Până la urmă, corpul este templul nostru, de ce să nu avem grijă de el?” iar imaginile cu Helena în lenjerie intimă sunt cu adevărat impresionante.

 

Loading...

Citește și

 • andreea antonescu playboy

  Andreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică. Iată cum arată acum cei mai ”scumpi” sâni din România.

 • ioana ginghina

  Blonde, brune şi roşcate, naturale sau siliconate, toate i-au trecut prin faţa ochilor lui Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România. Chiar dacă în 2010 a renunţat la şefia publicaţiei, după 11 ani, acesta nu va scăpa în veci de ştampila „tăticul Playboy”.

 • andreea mantea playboy

  Andreea Mantea a fost o adolescentă rebelă, iar părinţii au avut mult de furcă cu ea. Fire independentă, iar cea mai bună dovadă este că îşi creşte băieţelul pe care îl are din relaţia cu luptătorul Cristi Mitrea, bruneta a trecut peste cuvântul celor din familie şi a făcut doar ce a vrut ea. "Războiul" cu tatăl ei a început imediat după ce a absolvit liceul şi se pregătea de înscrierea la facultate.

 • anda adam playboy

  S-a așezat la casa ei, are o fetiță superbă, dar Anda Adam nu va putea șterge niciodată din memoria fanilor Playboy amintirea celui mai șocant pictorial din istoria românească a revistei. ”Lumea suna la redacție după numărul cu «țeava»”, a rememorat fostul șef al publicației, Dan Silviu Boerescu, într-un interviu mai vechi pentru Click!

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.

 • helena antonaccio

  Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1