Ce mai fac câinii Cristinei Țopescu: «I-am luat pe toți acasă!»

siba-si-sisi8.jpg

Șiba șl Sisi alintate de o tânără, în curtea lui Kuki Bărbuceanu
Șiba și Sisi tânjesc după mângâierea Cristieni Țopescu
foto: Kuki Bărbuceanu

Tristețe fără margini se citește în ochii celor patru câini luați din locuința Cristinei Țopescu. Au cele mai bune condiții, sunt hrăniți, au spațiu pentru alergat și cineva se joacă în permanență cu ei. Însă dorul de stăpâna lor este greu de ascuns. Uite ce mai fac cele trei fete și un băiat luați de Kuki Bărbuceanu din curtea jurnalistei.

Cei patru câini luați de Kuki Bărbuceanu din curtea jurnalistei, ”trei fete și un băiat”, sunt înconjurați de iubire și înțelegere. Sunt hrăniți și li se acordă toată atenția.  Se pare însă că, deocamdată, nimeni nu o poate înlocui pe Cristina Țopescu în inima lor.

”I-am luat pe toți patru la mine acasă. Aici au parte de toate condițiile. O să îi dăm spre adopție însă deocamdată așteptăm să vedem dacă cineva din familie sau prieteni vor să îi ia.”, a spus Kuki Bărbuceanu, reprezentantul asociației ARCA, pentru Click!.  

Ce mai fac câinii Cristinei Țopescu

Șiba are peste 10 ani. A fost rănită de un vânător care împușca păsărele. Alicele, 11 la număr, nu pot fi scoase din trupul ei. Însă s-a obișnuit și trăiește așa. Pentru Șiba, decesul Cristinei a venit după o altă pierdere suferită la finalul anului trecut.

siba.jpg

Șiba este unul dintre câinii Cristinei Țopescu cu probleme medicale
Șiba a ieșit cu greu din cușcă
foto: Kuki Bărbuceanu

 

”Șiba mea, Șibuțu, cum o alint eu, nu-și mai revine după ce a murit Tati ieri. E tristă, îl caută, nu-și găsește locul. Șiba are 11 alice în ea. Un vânător care împușca păsărele, s-a distrat împușcând-o și pe ea. Nu pot fi scoase pentru că sunt prea multe, dar trăiește cu ele în ea și e bine, e fericită cu viața ei acum. E tare bună și iubește toți oamenii, deși un om i- a făcut asta. Îi tot explic că Tati e acum în raiul cățeilor și că e bine, că nu-l mai doare nimic, nu știu dacă înțelege. Chiar și așa, are o tristețe în ochi... nu știu ce să mă fac cu ea...”, scria Cristina Țopescu, pe Facebook, pe 1 decembrie 2019.

cristina-topescu-caini.jpg

Cristina Țopescu vorbea despre Șiba, cățelușa împușcată de un vânător
Postarea Cristinei Țopescu referitoare la Șiba
foto: captura Facebook

Durerea se citește și în ochii lui Sisi. Tânjește după orice mângâiere dar se retrage imediat cum pui mâna pe el ca și cum nu ar vrea să își înșele stăpâna. Încă o mai așteaptă.

” Șiba și Sisi merg împreună peste tot. Par că se protejează una pe cealaltă. Este bine că au început să mănânce. Acum s-au liniștit cu toții nu mai sunt așa agitați”, a mai spus Kuki Bărbuceanu.

siba-si-sisi4.jpg

Șiba și Sisi sunt două dintre cățelușele găsite de Kuki Bărbuceanu în curtea Cristinei Țopescu
Șiba și Sisi merg doar împreună
foto: Kuki Bărbuceanu

Ceilați doi căței se acomodează mai greu. ”Băiatul nu prea vrea să iasă din cușcă dar cealaltă fetiță a început să socializeze. De altfel, toți câinii care erau la Cristina Țopescu acasă sunt cu probleme. Au diverse traume, nu sunt la fel de sociabili ca orice cățel obișnuit. Sunt mai retrași”, a mai spus reprezentantul asociației ARCA.

Cei patru câini au fost luați, duminică seara, de Kuki Bărbuceanu din curtea Cristinei Țopescu. Un alt câine a fost adoptat de o vecină. Alți doi căței au ales să își urmeze stăpâna. Au fost găsiți morți.

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă, duminică seara, în casa ei din Tunari, după ce vecinii au sunat la poliție și au spus că nu au mai văzut-o pe fosta vedetă de mai bine de trei săptămâni.

 

Citește și: 

4 mistere ale morții Cristinei Țopescu. Scenariile negre care au circulat după tragica veste

Ștefan Bănică, mesaj de suflet după moartea Cristinei

 

Loading...

Citește și