Ce i-a interzis Gabriela Cristea preotului de botez. Cum se va desfășura ceremonia

gabriela_cristea1.jpg

gabriela cristea, fetita gabrielei cristea, familie
Gabriela Cristea și partenerul, împreună cu fetița lor, Victoria
Foto: Instagram

Nu mai e mult timp până când Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor boteza pe micuța lor, Victoria. Mai sunt doar câteva zile, iar pregătirile sunt în toi, mai ales că Gabriela are o viziune difertă a lucrurilor, în ceea ce privește ceremonia de creștinare a fetiței.

Prezentatoarea TV dorește ca momentul în care își va boteza fiica să fie unul fără incidente neplăcute și e dispusă să modifice tradițiile botezului, în acest scop. Vedeta, după ce s-a gândit mai bine, a luat hotărârea de a-i interzice preotului să o scufunde pe fetiță în cristelnița cu apă, în încercarea de a evita posibilele accidente.Teama Gabrielei legată de momentul „scufundării” a făcut-o pe aceasta să îl roage pe preot să renunțe la acest obicei și în loc de a oficia ceremonia conform tradiției, i-a propus acestuia ca doar să o ude puțin cu apă pe micuță. Gabriela susține că în afară de această mică temere a ei, care i se pare îndreptățită, botezul se va desfășura în mod tradițional și se vor respecta celelalte datini și obiceiuri. “Este un botez traditional, nu am vrut să schimbăm ceva sau să nu respectăm tradițiile. Nu am nici superstiții, doar una singură, desi nu pot spune că e chiar superstiție. Am vorbit cu preotul să nu o bage pe Victoria cu capul în cristelniță, doar să o ude puțin. Este și destul de mare, oricum, ca să fie scufundată, și nu-mi doresc chestia asta. Știu că și ei sunt cumva precauți, din cauza unor accidente neașteptate, dar eu am vrut să stabilesc asta de la bun început. Slujba va fi la biserica de la noi din localitate, locuim în Corbeanca, iar petrecerea la un restaurant din nordul Capitalei”, a declarat aceasta, conform Viva.

Schimbarea regulii legate de botez nu este însă singurul motiv de îngrijorare al vedetei. Nemulțumită de kilogramele în plus pe care le-a acumulat, Gabi Cristea este stresată cu alegerea ținutei pe care va urma să o poarte. „Am ținut dietă, dar nu am slăbit atât de mult cât mi-am dorit. Iar de Paște am mâncat de toate, nu am putut să mă abțin. Oricum, mai sunt câteva zile, timp în care mai am timp de regim. Mă gândeam să țin ceva hiperproteic, dar mi-e cam frică de efectele secundare. Ca să nu mai spun că aveam o rochie pregătită și nu pot ă o port, întrucât nu mă încape”, a mai spus Gabriela.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, la un local din nordul Bucureștiului, și au fost invitate peste 150 de persoane. Fetița va avea patru nași, printre care se numară și Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.

madalin_ionescu.jpg

madalin ionescu, cristina siscanu,
„Distracție și planuri de botez! Nașii Victoriei”, descrierea pozei de pe Instagram-ul Gabrielei
Foto: Instagram

 

 

Loading...

Citește și