Adda a slăbit enorm! La ce alimente a renunțat și cum se descurcă cu boala de piele de care suferă

adda_1.jpg

Adda suferă de urticarie dermatografică

Adda (28 ani) a slăbit enorm, dar fără să țină o dietă anume, însă a renunțat la anumite alimente, din motive medicale.

Cântăreața suferă de o boală rară, dermografism, cunoscută şi sub numele de urticarie dermatografică, și din acest motiv are erupții pe piele.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani... Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN - am intoleranță. Am renunțat și la ZAHAR - tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul... tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres. Sunt sub supraveghere medicală”, a scris Adda pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginii de care este tare mândră.

Cântăreaţa a mai povestit prin ce a trecut în ultimele patru luni, de când a fost diagnosticată cu această boală. "Dacă te atingi un pic, efectiv îţi apar desene pe piele. Uneori apar şi când nu faci nimic", a transmis cântăreaţa.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1