Andreea Antonescu, pipăită de bărbaţi în club

CLIIMA20090902_0027_1.jpg

Andreea Antonescu, pipăită de bărbaţi în club

Andreea Antonescu a dansat drăceşte, luni, la inaugurarea unei cafenele bucureştene. În „horă” s-au prins şi doi bărbaţi mai îndrăzneţi, cel mai fericit de compania solistei fiind paznicul localului.

Fosta solistă a trupei André, Andreea Antonescu, a schimbat radical scenariul spectacolelor sale, cântăreaţa devenind mult mai dezinhibată.

Conştientă că un show presărat cu mişcări erotice atrage fanii, mai ceva ca un magnet, Andreea nu s-a sfiit ca luni, la deschiderea Cafenelei Vibe, din Bucureşti, să invite la dans câteva persoane, de sex masculin, din public.

Încinşi probabil de câteva pahare de şampanie, cei doi bărbaţi au confundat scena cu o petrecere în familie, şi-au ridicat tricourile, lăsându-şi abdomenul la vedere, şi au pipăit-o pe Andreea, chiar în faţa iubitului ei, Traian Spak.

De data aceasta şi ţinuta solistei a fost una cu adevărat îndrăzneaţă, bustiera şi pantalonii scurţi i-au evidenţiat formele apetisante, după care au oftat toţi cei prezenţi. Totuşi, acasă a plecat cu iubitul ei, care a asistat amuzat la show.

Loading...