Vara, cea mai grea perioadă pentru cei singuri

barbat_trist_suparat_shutterstock_42809521.jpg

Cei mai mulţi burlaci lucrează în vânzări
Cei mai mulţi burlaci lucrează în vânzări
Citeste tot despre: 

Se ştie că Revelionul, Crăciunul, participarea la nunţi şi botezuri sunt momentele în care persoanele singure simt cel mai mult nevoia unui partener. Dar nu numai atunci. Potrivit sondajelor, vara e o altă perioadă în care se simte mai acut singurătatea.

Mai mult de jumătate dintre persoanele singure care s-au înregistrat în ultimele săptămâni pe un site de dating spun că au recurs la această variantă pentru a găsi un partener alături de care să plece în vacanţa de vară. 11% sunt dispuşi să petreacă vacanţa singuri, în timp ce 19% spun că nu ar pleca deloc în vacanţă, lipsa unui partener. 80% dintre cei care au participat la sondajul Sentimente.ro, realizat în vara aceasta, consideră că o vacanţă în doi la început de relaţie te ajută să cunoşti mai bine partenerul şi să îţi dai seama astfel dacă ai un viitor cu acesta. 13% consideră că o perioadă de apropiere stimulează romantismul, în timp ce 3,8% consideră că o vacanţă la începutul relaţiei te ajută să vezi mai uşor defectele şi calităţile potenţialului partener de cursă lungă.

60% dintre respondenţi sunt curajoşi şi spun că nu contează cât timp trece de la prima întâlnire până când pleacă în vacanţă cu cineva, căci ceea ce primează e chimia. Alţii (13%) sunt mai rezervaţi şi consideră că trebuie să cunoască pe cineva de cel puţin o lună înainte de a accepta să plece împreună în concediu.

Cele mai singuratice profesii

În cazul femeilor, cele mai singuratice profesii sunt vânzările, marketingul şi domeniul educaţional, în timp ce domeniile unde se găsesc cei mai mulţi burlaci sunt administrativ şi vânzări.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1