Oferta lunii: «Plăteşte unul, merge toată familia!» (P)

CLIIMA20140603_0006_1.jpg

Europa Travel a relansat programul «Plăteşte unul, merge toată familia»

Ia-ţi biletul de vacanţă spre Creta, Corfu, Rhodos, Lefkada sau Zakynthos şi famila vine gratis cu tine! Europa Travel a dat startul sezonului estival relansând celebrul program „Plăteşte unul, merge toată familia!". Iar dacă anul trecut multe oferte erau la vacanţele cu autocarul, vara aceasta agenţia a scos la înaintare sejurile cu avionul. Preţul unui sejur porneşte de la 199 de euro şi ajunge la 310 de euro, în funcţie de cât de îndepărtată e insula. Iar cu această sumă, nu eşti cazat doar tu, ci şi familia ta. În plus, ai hoteluri cu mic dejun sau demipensiune. Aşadar, unde visai să mergi?

Vacanţe cu avionul... de la 199 de euro!

Potrivit ofertei „Plăteşte unul, merge toată familia", preţurile diferă în funcţie de insula şi hotelul pe care le alegi. Dacă vrei Corfu sau Rhodos, un sejur de 7 nopţi începe de la 199 de euro. Pentru o vacanţă cu familia în Creta preţurile pornesc de la 249 de euro, iar pentru una în Zakynthos de la 299 de euro. Cât despre Lefkada, un sejur te costă doar 310 euro. Cazarea se face la hoteluri de 2 şi 3 stele, iar tipul de masă variază de la un hotel la altul, unele oferind mic dejun, altele chiar demipensiune.

Ultima plecare: 17 iunie

Oferta începe în 3 iunie, cu plecări spre Corfu şi Rhodos, şi se încheie în 17 iunie, când ultimul zbor va fi spre Lefkada. Aşadar, dacă vrei o vacanţă ieftină la început de vară, nu sta foarte mult pe gânduri. Locurile sunt limitate, iar ofertele au apărut pe site-ul agenţiei încă de joi seara. Cât despre zboruri, primele au fost chiar astăzi spre Corfu şi Rhodos, iar următoarele sunt pe 09 iunie în Zakynthos şi 10 iunie spre Corfu şi Rhodos. Toate plecările şi detaliile despre ofertele „Plăteşte unul, merge toată familia!"le găseşti pe site-ul agenţiei.

Ofertă sejur Corfu

Hotel Alonakia 3*, din Agios Gordis - de la 249 euro, transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi de cazare cu demipensiune, asistenţă turistică. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1