O nouă rută va fi lansată din București către Franţa

lyon-franta.jpg

Lyon, Franta
Compania aeriană Wizz Air a anunţat lansarea rutei Bucureşti - Lyon
Citeste tot despre: 

Românii care lucrează în Franţa sau vor să viziteze această ţară, au acum un nou zbor din Bucureşti. Compania aeriană Wizz Air a anunţat lansarea rutei Bucureşti - Lyon, zborurile urmând să fie operate din data de 2 iunie 2020., în fiecare marţi şi sâmbătă. Biletele pentru noua rută sunt disponibile deja pe site-ul companiei şi pot fi rezervate de la preţul de 119 lei (25 euro).

O rută nou Bucureşti-Lyon

"Cu mare bucurie vreau să vă anunţ alocarea unei noi aeronave aici la Bucureşti şi de asemenea, lansarea unei noi rute, Bucureşti – Lyon. Va fi cea de-a treia rută pe care o deservim către Franţa", a anunţat Paulina Gosk,  manager comunicare corporatistă Wizz Air. Într-adevăr, zborul de Lyon va fi operat cu o aeronavă Airbus A321.

paulina-gosk-manager-comunicare-corporatista-wizz-air.jpg

Paulina Gosk
Paulina Gosk este manager comunicare corporatistă Wizz Air

Pe de altă parte, compania de transport aerian a anunţat suplimentarea curselor către destinaţiile Tel Aviv (de la 9 curse săptămânale la 14), Milano (de la 11 curse la 14) şi Torino (de la 3 la 4 zboruri). "De asemenea, vom spori frecvenţa zborurilor către Tel Aviv, Milano şi Torino. Luna trecută am anunţat, de asemenea, lansarea a două rute noi, către două destinaţii, una este Bucureşti-Londra Southend şi cealaltă Bucureşti - Edinburgh, acestea vor deveni operaţionale prima în noiembrie şi cealaltă în decembrie 2019", a precizat Paulina Gosk.

50 de milioane de pasageri din România

Reprezentanta Wizz Air a menţionat că numărul total al pasagerilor care au zburat din România cu această companie aeriană a depăşit 50 de milioane. "Ieri am sărbătorit un eveniment important, şi anume pasagerul cu numărul 20.000.000 care a plecat de la Bucureşti, şi pasagerul cu numărul 50.000.000 care a zburat din România alături de Wizz Air. Aceşti pasageri au primit vouchere din partea noastră, care constau într-o călătorie cu următorul zbor Wizz Air pe care îl alegeau", a afirmat managerul de Comunicare Corporatistă al companiei. De altfel, Wizz Air deţine 38% din piaţa românească, urmată de TAROM cu 19%, BlueAir cu 14%, Ryanair cu 7% şi Lufthansa cu 4%.
Wizz Air se prezintă drept cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 119 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, asigurând conexiunea între 151 de destinaţii din 44 de ţări. Din România, Wizz Air operează 148 de destinaţii din 20 de ţări, cu plecare de pe 10 aeroporturi româneşti.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1