Cum o învață Mudi, ghidul din Zanzibar, cântece în limba română pe sora lui mai mică. ”Am o căsuță mică, așa și-așa” VIDEO

mudi_si_sora.jpg

mudi, zanzibar, limba romana
Tânărul ghid turistic Mudi o învață pe sora sa cea mică limba română de pe internet
FOTO Captura YouToube Descopera Zanzibar cu Mudi

Mudi este un tânăr ghid din Zanzibar care a învățat limba română, online, pentru a se înțelege mai bine cu turiștii. Acum o învață și pe sora lui cea mică să cânte în românește. Melodiile sunt aceleași pe care le știu și copiii din România, iar printre preferatele fetiței este ”Am o căsuță mică”, de la Gașca Zurli.

Tânărul se numește Muhammed Suleiman Yussuf și are 20 de ani, însă turiștii îl cunosc drept "Mudi". A devenit celebru în toată lumea. Cei care sunt însoțiți de el prin Zanzibar îi rămân prieteni. De la ei a învățat de fapt limba română. Și tot prietenii îl ajută cu materiale didactice pentru sora lui mai mică.

 

Sora mai mică a lui Mudi învață românește: ”Am o căsuță mică, așa si-așa”

 

Recent, Mudi a urcat pe YouTube un film în care apare alături de sora lui mai mică, Masna, pe care o învață cântece în limba română. ”Am o căsuță mică”, de la Gașca Zurli este fredonată de cei doi frați în timp ce imită mișcările membrilor trupei.

Fetița pare că se distrează copios și chiar cântă împreună cu fratele ei.

 

Însă Mudi nu se oprește doar la a-și învâta membri familiei să vorbească românește. El predă și cursuri de limba română ghizilor turistici dornici să converseze mai bine cu turiștii români. Tot pe rețelele de socializare, Mudi a postat filmulețe cu progresele elevilor săi.

 

Mai mult decât atât, pentru a-i atrage pe turiștii români, Mudi a învățat până și imnul României. 

 

Mai mult decât atât, tânărul și-a lansat și o emisiune culinară pe YouTube. În cel mai recent video postat arată cum se prepară o mâncare din pește și carne de vită.

 

Toate postările sale se viralizeaza imediat, având sute de mii de vizualizări.

 

Mudi a învâțat limba română de pe internet și cu ajutorul prietenilor români pentru care le-a fost ghid în vacanțele petrecute în Zanzibar. Mai știe și alte limbi. Cand nu e ghid, își ajută tatăl la piață. 

 

Citește și:

Botezatu, răsfăţ total în Zanzibar

Vali Vijelie, povestea manelelor din Zanzibar: “Am dat șpagă 100 de euro, ca să ne lase să cântam"

Loading...
 
 

Citește și

  • Vacanța Ilincăi Vandici în Zanzibar a început bine, dar se termină prost. Și nu este doar ea în această situație, ci toată gașca cu care s-a distrat în Tanzania: Mira și iubitul ei, Andrei Ivan, Matteo și partenera lui, Neagu Elena, și managerul muzical Mădălin Moșoiu, cu soția sa.

  • Cătălin Cazacu (36 de ani) a fugit de pandemie tocmai în Zanzibar. Celebrul motociclist și-a luat bilet numai dus cu destinația Zanzibar și ne se mai lasă întors pe melagurile natale. Cazacu s-a adaptat atât de bine la viața din Zanzibar, încât îl bate gândul să rămână definitiv pe insula unde restricțiile lipsesc. Și-a găsit chiar și un job, acela de DJ, iar în fiecare miercuri organizează petreceri românești cu muzică europeană, pe plajă. În presă însă au tot apărut zvonuri, că acesta ar fi lăsat gravidă o domnișoară în țară și că e posibil să devină pentru a doua oară tătic. Din Zanzibar, Cătălin Cazacu a făcut lumină, într-un interviu ocordat în exclusivitate, pentru Click.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1