5 orașe de vizitat toamna

Citeste tot despre: 

Toamna, natura ne invită la plimbări nesfârșite, iar totul e învăluit într-o lumină aparte. Există orașe în care soarele răsare altfel, păsările cântă alte triluri, iar anotimpul frunzelor ruginii are un alt parfum. Spectacolul în culori se desfășoară pe fiecare scenă diferit.

Roma, acoperișuri cu soare tomnatic

Culorile toamnei se reflectă cel mai frumos pe clădirile care au atât de multe povești de spus. Soarele privește trufaș acoperișurile caselor și oferă un spectacol inedit. Dacă vizitezi Roma în octombrie, vei avea ocazia să vizitezi monumentele ei în liniște, fără agitația care cuprinde orașul în celelalte luni ale anului. Piața Spaniei te va aștepta să savurezi o inghețată pe celebrele ei scări și te va îndemna să hoinărești apoi pe străzile pline cu cafenele și magazine. În apele strălucitoare ale Fontanei di Trevi vei arunca bănuțul și îți vei pune o dorință, iar ruinele Colosseumului te vor îndemna să le cunoști istoriile nemuritoare.

Dubrovnik, muzeul în aer liber

Orașul croat de la marginea Mării Adriatice te va fermeca în această perioadă a anului. Dubrovnikul are un aer deosebit atunci când străzile sunt mai libere și te poți bucura de frumusețea lui, în tihnă. Clădirile din cărămidă roșie, peste care strălucește soarele tomnatic, zidurile care împrejmuiesc Centrul Vechi al orașului, aerul plăcut și vremea blândă te îndeamnă la plimbări lungi, având ca scop doar delectarea ochiului și minții. Străzile din Dubrovnik sunt din marmură, ceea ce oferă un aer aparte locului și te face să te crezi într-un muzeu în aer liber. Te poți bucura și de apusul spectaculos, dacă plimbi de-a lungul uneia din plajele orașului.

Află mai multe orașe pe Clickpentrufemei.ro!

Delicatese neobișnuite pe care le mănânci in vacanțe exotice

5 locuri din România pe care trebuie să le vizitezi toamna

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1