Uită de ibric! Cum poți să-ți faci cafeaua fără să te dai jos din pat

belkin-wemo-mr.coffee_thumb.jpg

belkin mr cofee
Filtrul de cafea inteligent
Citeste tot despre: 

Cea mai mare corvoadă a dimineților este pregătirea cafelei. Totuși, trăim în era Internetului, iar acest lucru ar putea să ne ajute și din acest punct de vedere.

Mr. Coffee Smart Coffeemaker este un nou filtru de cafea al celor de la Belkin ce foloseşte standardul WeMo pentru a fi controlat din orice colţ al internetului.

 

Automatizarea locuinţei nu trebuie să se rezume doar la termostate inteligente, prize şi becuri controlate de la distanţă. Din acelaşi spectru face parte noul filtru de cafea al celor de la Belkin, Mr. Coffee.

 

Disponibil deja în SUA, aparatul din imaginile alăturate, deşi nu pare să se diferenţieze semnificativ de un filtru clasic, vine cu un amalgam de funcţii inteligente datorate conectivităţii sale la Internet. Mr. Coffee Smart Coffeemaker se conectează prin WiFi și este primul filtru de cafea din lume construit pe standardul WeMo.

 

Din acest motiv, prin aplicaţia de smartphone omonimă a celor de la Belkin puteţi declanşa realizarea de cafea de la distanţă, puteţi programa când să facă cafea şi puteţi monitoriza starea aparatului de oriunde v-aţi afla. Practic, toate funcţiile aparatului sunt accesibile pe un telefon sau o tabletă cu condiţia ca atât gadgeturile pe care le aveţi în permanenţă cu voi, cât şi filtrul să fie online.

 

Partea cea mai atractivă a unui astfel de gadget ţine de uşurinţa de utilizare. Nu este nevoie să aveţi ...

 

Află totul despre gadgetul care îți face diminețile mai frumoase și vezi cât costă

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1