Te trezește dimineața cu mirosul banilor! Ce a inventat un tânăr de 18 ani

guillaume_rolland.jpg

guillaume rolland
Guillaume Rolland (18 ani)
foto: arhiva personală

Guillaume Rolland, un tânăr în vârstă de numai 18 ani, a realizat o invenție care are potențialul de îmbunătăți diminețile oricui. Adolescentul a făcut dintr-un ceas cu alarmă o adevărată mașinărie care încântă simțurile.

Adolescentului i-a venit ideea revoluționară datorită ceasului care îl trezea dimineața într-un mod foarte neplăcut. Îl deranja, în special, sunetul țipător al alarmei, motiv pentru care s-a gândit cum ar putea să îl facă mai suportabil.

Guillaume a inventat ceasul cu alarmă care te trezește cu aroma ta preferată. Acesta a pus o capsulă cu parfum înăuntrul unui ceas obișnuit și a găsit o soluție pentru ca mirosul să se declanșeze la o anumită oră, conform businessinsider.com.

Cum arată ceasul parfumat

sensorwake.jpg

sensorwake ceas parfumat
SensorWake te trezește cu mirosul tău preferat
foto: arhiva personală

Capsula te poate trezi de până la 60 de ori până la epuizarea parfumului, iar potrivit lui Guillaume, este garantat în proporție de 99% că te va ajuta să te scoli din pat în numai două minute, fără a-ți provoca disconfortul și durerile de cap obișnuite.

Mai mult, tânărul s-a gândit și la posibilitatea ca utilizatorul să fie răcit și să nu poată simți mirosul emanat de ceas. În acest caz, el a făcut în așa fel încât dacă alarma aromată nu este oprită după trei minute, alarma sonoră va veni în ajutorul ei.

Ceasul se numește „SensorWake” și Guillaume, împreună cu echipa lui, speră să fie disponibil pe piață la prețul de 80 de euro până vara viitoare. Acesta a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru a realiza această invenție și pentru a o putea lansa pe piață în cât mai multe țări. Până acum, a strâns o sumă de peste 190.000 de euro, iar campania s-a încheiat marți, 30 iunie.

Loading...
 
 

Citește și