Samsung A50, A40 și A10: tot ce trebuie să știi

Citeste tot despre: 

Mai toate telefoanele de top au ajuns la prețuri astronomice. 1000 euro pentru un telefon nu mai este ceva ieșit din comun. Și totuși, 1000 euro nu este o sumă tocmai mică. Cu acești bani se poate achiziționa un laptop performant de exemplu. Dacă analizăm în detaliu ce îți poate oferi un astfel de telefon comparativ cu altele mai ieftine, s-ar putea să ajungem la concluzia că nu merită.

Sigur, pe lângă denumirea de flagship vei primi poate un display mai mare și cu o densitate mai mare a pixelilor, încărcare wireless, materiale premium cum ar fi sticlă și metal și evident, camere foto de top. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să aruncăm o privire și către zona mid-range. Pe piață veți găsi telefoane la jumătate de preț cu performanțe de top. Sigur, unele compromisuri vor trebui făcute, dar acestea nu sunt atât de importante încât să spuneți pas.

Zona telefoanelor mid-range a crescut foarte mult și datorită concurenței acerbe, acestea arată tot mai bine și sunt tot mai performante. Samsung a avut mereu telefoane mid-range excelente, cum este seria A. Anul acesta, Samsung s-a întrecut pe sine cu generația a cincea a seriei A, aducând pe piață A50, A40 și A10. Vom vorbi în următoarele rânduri despre fiecare și poate veți vedea acest gen de telefoane cu alți ochi.

Samsung A50 arată și se simte ca un flagship. Construcția este una solidă, designul este foarte atrăgător, iar materialele din care este realizat arată și se simt premium. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale telefonului este senzorul de amprentă amplasat în display, cum este cel de pe telefoanele mai scumpe, S10+ și S10. Știm că în alegerea unui telefon cântăresc foarte mult camerele foto, iar A50 nu dezamăgește, oferind trei camere principale și o cameră frontală. Din păcate acest telefon (la fel ca întreaga seria A și J) nu are încărcare wireless, dar are fast charge, ceea ce înseamnă telefonul se va încărca mult mai repede. Acest telefon poate fi achiziționat la prețuri sub 1600 lei (din magazine), fiind fără îndoială un best buy. O husă Samsung A50 ar trebui să fie următorul pas după achiziționarea unui astfel de telefon. Protejarea acestuia trebuie să fie o prioritate astfel încât acesta să-și păstereze integritatea și valoarea pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Samsung A40 costă sub 1300 lei, în magazin. Cu o diagonală de 5.9 inch, se simte foarte bine în mână. Display-ul arată extrem de bine, dar asta este de așteptat dacă ținem cont că Samsung produce cele mai bune display-uri de pe piață. Dacă îți place să faci selfie-uri, avem o veste bună: camera frontală este de 25MP, așa că ai asigurate poze foarte reușite. Materialele de pe partea din spate arată și se simt excelent și nu lasă impresia că sunt din plastic (chiar dacă este un plastic mai deosebit). Pe spate se regăsește senzorul de amprentă, plus cele două camere foto. La această categorie de preț, acest model este aproape imbatabil și dacă acesta este bugetul vostru maxim, atunci nu veți fi dezamăgiți. La fel, vă recomandăm protejarea device-ului cu o husă Samsung A40. O husă bine aleasă nu numai că va proteja telefonul, dar îl va și diferenția și îl va scoate în evidență.

Și am ajuns la Samsung A10, cel mai ieftin din gama A. La sub 700 lei cât costă, A10 este greu de trecut cu vederea. Are un display mare de 6.2 inch, 2GB RAM, baterie de 3400mAh, cameră foto principală de 13MP iar cea selfie de 5MP. Nu este cel mai performant telefon de pe piață, dar pentru un telefon foarte ieftin, care să-și facă treaba, acesta este perfect. Sigur, nu arată la fel de premium ca celelalte telefoane din seria A, dar asta se poate rezolva cu o husă Samsung A10.

Un funcție de bugetul disponibil, este imposibil să nu găsiți telefonul care vi se potrivește în seria A de la Samsung. Spre deosebire de alte branduri necunoscute ce oferă telefoane în această zonă de prețuri, Samsung este alegerea cea mai bună, atât din punct de vedere al calității, dar și al performanței.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1