Poți să descarci orice gratuit de pe site-urile de acest gen și fără să piratez!

Citeste tot despre: 

Site-uri de torrente se găsesc la tot pasul pe internet, iar în acest articol vă prezentăm un top în care le-am inclus pe cele mai interesante, dar de pe care poți descărca legal.

Deși majoritatea oamenilor le folosesc pentru a descărca materiale piratate, site-urile de torrente sunt utilizate și de către cei care vor să aibă acces la conținut disponibil tuturor în mod legal. Majoritatea lucrărilor au fost publicate în spatele unei licențe Creative Commons care se traducea prin posibilitatea republicării lor de către oricine, cu condiţia ca autorii să fie menționați de fiecare dată.

Cu ajutorul acestor site-uri de torrente legale, veți putea obține diverse melodii, filme, cărți și numeroase alte materiale. Desigur, majoritatea artiștilor ale căror melodii pot fi descărcate legal în acest mod sunt necunoscuți și au nevoie să-și crească numărul de fani. Cât despre filme, cele mai multe sunt producții independente.

Astfel, nu veți avea acces la cel mai de calitate conținut disponibil pe piață, însă totul este legal și, dacă aveți noroc, poate veți descoperi un artist pe placul vostru. Mai jos, puteți vedea cele mai bune site-uri de torrente legale, pentru a descărca gratuit fără să piratezi.

Vezi aici top site-uri de torrente 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1