Planul diabolic al Facebook, dezvăluit de un fost angajat: Îmi pare rău că am distrus societatea!

Facebook, fără îndoială, a ajuns să ne influențeze foarte mult viețile. Și, din când în când, câte un fost angajat vrea să ne arate „lumina“. 

Facebook este o companie de miliarde de dolari acum, dar în urmă cu 13 ani era diferită. Era un startup care putea doar să viseze că va influența sau chiar schimba lumea. Alături de Mark Zuckerberg a fost și Sean Parker, creatorul Napster și primul președinte al rețelei sociale. Nu mai e implicat în Facebook, dar are opinii despre cel mai productiv produs în care s-a implicat vreodată. Și declarațiile lui sunt aproape apocaliptice, dacă le crezi pe cuvânt.

„Doar Dumnezeu știe cum distrugem mințile copiilor“, a declarat Sean Parker într-un interviu la un eveniment organizat de Axios. El a spus că Facebook exploatează nevoia de validare a utilizatorilor și le controlează și influențează creierele prin furnizarea conținutului care să-i bucure. Îi face dependenți și el nu e mândru de ce-a făcut în urmă cu aproape un deceniu. „Este fixul tipul de creație pe care ar face un hacker ca mine“, a mai spus acesta, scriu cei de la Playtech.

Vezi ce regrete are omul care crede că a creat o apocalipsă odată cu Facebook!

 

loading...
Loading...