Petreceți timpul liber cu INFO&PLAY CLUB (P)

Telekom Romania a lansat primul club la purtător, cu care ai parte de divertisment: informații la cald, jocuri și horoscop. Este vorba de INFO&PLAY CLUB un serviciu de divertisment mobil creat pentru a oferi diferite tipuri de conținut ușor de accesat, bazat pe abonamente săptămânale.

Puteți accesa serviciul fie pe site-ul INFO&PLAY CLUB, fie descarcând aplicația INFO&PLAY CLUB pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android 3.0 sau versiuni ulterioare, având acces la patru tipuri de conținut: Jocuri, Horoscop, Știri și Știri Sportive, fiecare disponibil pentru un preț de 0,99 Euro/săptămână (TVA inclus) pentru abonați sau 0,80 Euro credit/săptămână pentru utilizatorii de cartelă preplătită, clienții primind acces gratuit 7 zile pentru fiecare primă activare a oricărui serviciu.

 

Spre exemplu, dacă alegi Horoscop, primești zilnic prin SMS predicții pentru zodia aleasă. Dacă te-ai abonat la Știri sau Știri Sportive, vei primi 1-2 SMS-uri zilnice cu cele mai importante titluri ale zilei pentru fiecare dintre cele două servicii.

 

În plus, voucherele acumulate din abonamente și primite în cadrul serviciului Jocuri vor putea fi utilizate în orice moment pentru a solicita diferite produse, precum telefoane și accesorii pentru dispozitive mobile, accesând pagina INFO&PLAY CLUB sau aplicația mobilă.

 

Abonarea la unul sau mai multe servicii se face printr-un SMS ce conține un cuvânt cheie, în funcție de serviciul ales (“A JOC”, “A HOROSCOP”, “A STIRI” sau “A SPORT”), trimis gratuit la 2582, sau prin accesarea opțiunii INFO&PLAY CLUB din meniul *100#. După primele 7 zile de acces gratuit, clienții care nu doresc să continue utilizarea serviciului activat trebuie să se dezaboneze prin trimiterea unui SMS gratuit la 2582 cu textul “D JOC”, “D HOROSCOP”, “D STIRI” sau “D SPORT”, în funcție de serviciul ales. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro/infoandplay.

 

Distracţie plăcută!!!

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1