Nu mai pierde timpul pe telefon! Aplicațiile care te fac mai deștept

Citeste tot despre: 

Dacă tot stăm cu telefoanele lipite de mâini aproape fără pauză, am putea să le găsim și o altă utilitate, pe lângă eternele aplicații cu scop social, precum Facebook, Whatsapp, Instagram, Messenger și nu numai.

Prin urmare, noi am pregătit o listă de aplicații care te fac mai inteligent, de unde le poți alege pe cele care te atrag cel mai mult. Unele sunt gratuite, altele plătite, dar toate te vor ajuta să îți antrenezi funcțiile creierului.

În urmă cu zece ani, pentru a învăţa o limbă străină aveai doar două posibilităţi. Una dintre ele implica angajarea unui profesor pentru obţinerea de meditaţii. A doua, un pic mai simplă, necesita un volum semnificativ de voinţă şi achiziţionarea de casete audio şi manuale sub forma unui curs pe care să-l parcurgi în ritmul tău. Acum, însă, există Duolingo, poate cea mai bună aplicație destinată învățării de limbi noi. În plus, e gratuită, disponibilă atât în versiunea web, cât și pentru iOS și Android.

Are o interfață prietenoasă, foarte ușor de utilizat și este foarte motivant. Fiecare curs de limbă străină este împărțit pe mai multe lecții, care comprimă atât aspecte din gramatică, cât și vocabular. 

Vezi toate aplicațiile care te fac mai inteligent

Loading...